Curling.

Begreppet ”curlingförälder” är väl något som de flesta är bekanta med och vet vad det innebär.

Jag skulle vilja likna fenomenet med hur staten Sverige i allt större utsträckning behandlar de som invandrat hit på sista tiden. Denna behandling kan vara en av faktorerna till att samhället ser ut som det gör och därför är det också så viktigt att synliggöra det.

Är det någon som på fullaste allvar tror att samma hårda krav ställs på tex Abdulkhadir från Mogadishu som det gör på Sven från Vetlanda på arbetsförmedlingen? Eller på försäkringskassan? Jag vet att så inte är fallet.

Nyligen såg jag ett inslag på nyheterna att s.k. nyanlända ska slippa ta studielån om de vill studera. De ska finansieras med studiebidrag istället. Vad bra kanske somliga tänker som vill se positivt på allt. Visst, somliga av dom kanske verkligen får nytta av detta och skaffar sig en bra utbildning för att sedan komma ut i arbete och bidra i samhället. Bra så. Men detta kommer ju att utnyttjas även av dom som endast ser det som ett enklare sätt att lyfta bidrag. Dessutom är det en orättvist och diskriminerande behandling mot oss Svenskar som ökar motsättningarna.

Likna detta med en historia om en familj så får du se hur sjukt och orimligt det egentligen är. Tänk dig en familj som har ett par stycken egna barn som tar sig an och adopterar ett tredje. Tänk dig att de när barnen växt upp och ska studera på högskola/universitet så hjälper mamma och pappa bara det adopterade barnet. Det är bara han/hon som får utbildningen betald. Skulle normalt funtade föräldrar bete sig så här?

Ett annat problem som är av en djupt olyckligare och allvarligare natur än detta finns förstås också. Vet inte om liknelsen med curling är relevant just här men det handlar om en slapphet i alla fall. En slapphet som är katastrofal och obegriplig. Det gäller hur vårat land behandlar problemet med alla våldtäkter som begås utav asylsökare och ”papperslösa”, ”ensamkommande”, ja, kalla dem vad du vill. Det finns fall utav brutala gruppvåldtäkter där gärningsmännen inte har medborgarskap i Sverige men ändå inte döms till utvisning efter avtjänat straff (som alltför ofta blir patetiskt lågt). Det här är en katastrof av stora mått för oss som nation. Skäms på er, hela rättsväsendet för detta. Hur många unga tjejers liv har ni på erat samvete? Det måste få ett slut. Hårda tag efterlyses här, vi måste å det minsta skicka ut dessa våldsverkare så snart de avtjänat sina straff. (som måste skärpas). Det är enda sättet för Sverige att få en bättre placering på listan över mest våldtäkter per capita i världen där vi låg på andra plats för ett par år sedan. En skamfylld plats som världstvåa.

Det finns så mycket mer att skriva om detta, hur Sverige olika sätt förser invandrare, flyktingar och ”flyktingar” (folk som tappat passen och falskeligen säger sig vara Syrier) med ”snabbspår”, särbehandling och räkmackor av olika slag.

Jag säger inte att alla förslag alltid är dåliga som syftar till att underlätta att komma in i samhället. Jag säger att man måste börja i rätt ände. Man måste börja med att ställa vissa krav. Man måste börja med att integrera dom som kommer genom att vara hård med att våra seder och bruk (läs: Svensk lag) måste följas och vi daltar inte med dom som bryter den. Vi gör oss själva en stor orätt om vi inte börjar ställa krav på dom som kommer hit och straffar och skickar ut dom kriminella elementen. Vi gör även dom bra invandrarna och flyktingarna en stor otjänst för dom riskerar att dras över samma kam dom.

Det är inte rätt mot någon detta, min uppmaning till politiker är att sluta hitta på en massa snabbspår och räkmackor, det är inte vad som behövs. Min uppmaning till jurister är ännu skarpare, sluta dalta, bara sluta. Ni är en stor orsak till ökade klyftor och ökat lidande genom er slapphänthet. Min uppmaning går till polisen också att rycka upp sig. Ta tillbaka No-go zonerna till Sverige. Denna mark tillhör oss den också, det ska inte finnas några zoner där Sveriges lag inte gäller, där sharia-poliser styr över folk. Det är oacceptabelt.

Sluta curla, bara sluta!

Annonser

5 reaktioner på ”Curling.

    • Bra fråga. Något åt oss alla som vill få en dräglig framtid åt oss själva och framförallt åt våra barn och deras barn måste hjälpas åt att lösa. Vi får inte tystna, inte ge upp för att det känns svårt/övermäktigt. Om så bara en enda av oss når ända fram med sitt budskap och det träffar rätt så kanske det kan vara något som gör en avgörande skillnad. Tillsammans kan vi höras. Tillsammans gör vi skillnad, Höj era röster och sprid ordet. Vi har tröttnat. Nog är nog!

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s