Winds of change.

Man kan skönja något positivt i dagarna.

Mycket går åt fel håll enligt mig och har så gjort länge. Det har bl.a. fått till följd att fler och fler människor blir varse hur Sverige förändras. Vad ett mångkulturellt samhälle innebär att leva i. Hur det känns att de facto leva med otrygghet och att uppleva ett utanförskap. Ett utanförskap som beror på att du är Svensk. I Sverige.

Det positiva jag nämnde i första raden gäller en viss attitydförändring. Både i media och från politikers läppar.

Man får plötsligt tala om ”Svenska värderingar”. Det finns tydligen ändå något i Sverige som kan liknas vid en inhemsk kultur. Det var ju näst intill ( nej, det var så… inte bara ”näst intill”) tabu att tala om Svensk kultur som något existerande för bara något år sedan.

Något har nu hänt.

Plötsligt är inte heller Sverigedemokraternas invandringspolitik så himla rasistisk och fascistisk. Den har blivit standard näst intill i snart sagt samtliga partier. How come?

Fler och fler av SD’s forna belackare erkänner att SD faktiskt har haft mer rätt i sin politik vad gäller migrationsfrågan än något av de övriga sju partierna i riksdagen.

Finns det då anledning att pusta ut? Ska vi nöja oss nu? Kan vi lita på att allt bara kommer att ordna sig nu när nästan samtliga verkar ha fattat galoppen?

Jag tror inte det. Jag har verkligen så otroligt svårt att tro på dom. Det är så jäkla lätt att genomskåda…valet år 2018 närmar sig faktiskt. Mandatperiodens andra halvlek är här i höst. De vet att de gjort fel, våra ”kära” politiker. Vi kanske, kanske t.o.m. får se en Moderatledare stå och snyfta och urskulda sig i någon presskonferens. Det finns dock inte en enda anledning att köpa liknande krokodiltårar. De visste nämligen långt innan vad de gjorde och vart det skulle leda. Det finns facit på det.

Jag tror inte att väljarna, vi, folket är lika dumma som politikerna verkar tro och som media verkar hoppas på.

De bluffar. De är synade.

Tack vare att vi nu har något vi aldrig tidigare haft. Ett starkt vapen…inte bara ett förresten. Utan hundratals. Den s.k. ”alternativ median”. En uppsjö ordagrant utav nyhetssidor, privata bloggar och initiativ till att syna och granska den statsmakt och de institutioner som vanlig media förr ägnade sig åt att göra.

Jag tror att de bävar. De som falskeligen fört och för oss mot ett samhälle ingen vill bo i. De som mörkar och tiger om problemens orsak och verkan.

Jag tror och hoppas att de sitter löst. Förändring stundar.

Sverige är inte vad det var och kommer heller aldrig bli det. Det kan vi glömma.

Men, det skulle åtminstone vara möjligt att bromsa denna negativa utveckling som eskalerat senaste året/åren. Då krävs en hel del. Det räcker inte med en liten kursändring. Vi måste ställa krav på politikerna. Vi måste fortsätta granska dom och deras lögner. Vi måste sätta press på dom. Till exempel, Ygeman, hur många av de 80 000 asylsökare från förra årets invasion som du skulle skicka hem igen har du verkligen fått iväg?

Sverigedemokraterna, slappa inte nu. Vässa retoriken och politiken. Kräv att makthavarna tar ansvar för sin politik och för sina ord.

Vi, folket vill inte bo i ett otryggt samhälle med våldtäkter, rån, hot, sexuella ofredanden, misshandel, hedersmord, ”försvunna människor”, terrorhotbild, dödsskjutningar och explosioner som vardagsmat. Vi har ledsnat.

Förändring är inte bara möjlig, det är nödvändigt, men sker tyvärr inte helt av sig självt.

Vi måste kräva det.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s