Den maskerade rasismen.

Tänk dig en Muslimsk man från Somalia, eller Irak eller var fan som helst ifrån förresten, boendes i Sverige och som öppet deklarerar att han inte accepterar att hans dotter/döttrar gifter sig (eller ens tittar åt) en Svensk man. Tänk dig ett par Romska föräldrar, eller Judiska för all del (också boendes i Sverige) som absolut inte tillåter sina barn att träffa en partner utanför den egna etniska gruppen.

Det skulle inte kännas eller vara speciellt kontroversiellt i vårat samhälle. Folk skulle bara rycka på axlarna och tycka att det är väl inget att bry sig om eller att det är naturligt t.o.m. Att det är deras fulla rätt att tycka och säga så. Det skulle i vilket fall som helst inte vara en big deal.

Om en Svensk förälder nu skulle säga något liknande skulle det med stor sannolikhet orsaka en stämpel som ”rasist” eller kanske t.o.m. ”nazist”. De (etablissemanget, pk-eliten, kalla dem vad du vill, huvuddelen av våra folkvalda och mainstream media) säger att vi ska behandla alla människor lika, men vissa saker vill de ändå förbehålla för oss Svenskar, eller kanske oss ”vita” t.e.x ”rasist”. Det är bara så. Då sätter man logiken och förnuftet åt sidan totalt utan att blinka och det får inte ifrågasättas. Om nu någon politiskt korrekt person skulle läst så här långt är nog denne fullt övertygad att jag som skriver är en fullblodsrasist eller nazist. Om det tvivlar jag inte. Man får nämligen inte ens ifrågasätta ovan nämnda fenomen utan att få dessa epitet slängda i nyllet.

Jag vet också varför. Jag vet varför vi är så ängsliga. Vi bär på en kollektiv skam, en kollektiv skuld. Denna skam och denna skuld är vi matade med sedan vi gick i skolan och vi har matats utav Hollywood alltsedan dess. Det handlar om vad nazisterna gjorde mot Judarna. Det må vara kontroversiellt att hävda detta, men jag tvivlar inte för en endaste sekund att det är på detta vis. Det är denna skuld och skam som ligger till grunden för att våran nationella självkänsla är så låg på ett kollektivt plan.

Det är lätt att se den stora skillnaden också mellan Norge och Sverige när det kommer till en sådan sak som nationalism. Där är det helt okej (nästan, även om också deras press och pk-elit på senare år blivit alltmer lik Sveriges dito) att vara stolt Norsk. Detta har med stor sannolikhet en hel del att göra med att de var ockupperade av Tyskland i ww2 och att de hade en motståndsrörelse mot Tyskarna som fått stor uppmärksamhet. Därav har de inte lika stor skuld.

Av någon anledning tror jag också att vi Svenskar generellt sett är väldigt mottagliga för just skuldkänslor, men det är endast min egna privata spekulation…

Vi har också en lång historia och ”tradition” utav att hänföras och fascineras utav det som är främmande. Hur många upptäcksresande har inte Sverige genom tiderna producerat? En gissning är att vi är världsledande där räknat per capita. Som grupp är vi väldigt extroverta vi Svenskar. I detta finns inget fel. Tvärtom så är det lärorikt och nyttigt att blicka utåt, att inte vara närsynt. Det är kombinationen utav dålig självkänsla och fascinationen för det främmande som riskerar bli skadlig. Skadlig på det sätt att om det pågår för länge riskerar utplåna den egna särarten, den egna kulturen.

Rasism är ett stort problem i Sverige vill jag hävda. Men, den ser inte ut på det sätt som  påstås. Den har gömt sig som ulven gjorde i fårapälsen. Den är värst hos de s.k. ”anti-rasisterna”. Det är dom som är de verkliga rasisterna (eller rättare sagt så är de lika rasistiska som dem de pekar på och skriker åt). Dom håller liv i myten om den kollektiva skulden och verkar tro att det enda sättet att sona denna är att införa det som de kallar ”mångkulturellt samhälle”. Då och endast då, när vi ”blandat upp” våran egna kultur till oigenkänlighet, när vi anammat andras så har vi sonat. Dessa ”anti-rasister” vill ju även pådyvla oss en kollektiv skuld för forna tiders slavhandel och för alla kolonialmakters och även kyrkans blodiga expansion och territoriella landvinningar.

Dom stora problem som vi har med migrationen till Sverige idag har sin rot i ovan nämnda ideologi. Det är denna i anti-rasismens namn förtäckta rasism mot oss själva p.g.a en orättmätig och förlegad tanke om kollektiv skuld (jämförbar med arvssynden, en religiös föreställning) som ligger till grund. Det är detta synsätt som fått våra politiker att locka hit folk med alltför generösa förmåner. Det är denna ideologi som påverkat beslustfattarna att slopa tanken på integration. Ingen skall behöva vara Svensk eller ta till sig våra värderingar/seder då de äro så fyllda av skam. Det är denna ideologi som ligger till grund för beslutet som togs av en enhällig riksdag år 1975 under regeringen Palme att i grundlagen skriva in att Sverige skall förvandlas till ett mångkulturellt samhälle.

Just nu går det rasande fort, denna förvandling. Vi läser om den i tidningarna varje dag. I alternativ media såväl som i vanlig press. Konsekvenserna är uppenbara.

Det är dags att vi gör upp med denna rasistiska ideologi, ”anti-rasismen”, och erkänner att den är lika dålig som sitt syskon rasismen. Det är dags att erkänna att den ligger till grund för många dåliga beslut. Det är dags att riva upp dessa idiotiska beslut.

Vi behöver göra om och göra rätt. Vi måste sluta skämmas och sluta ursäkta oss för våran blotta existens. Det är inte mer fel eller fult att vara en stolt Svensk än det är att vara en stolt Rom, eller en stolt Iranier. Vi har rätt till att ha och bevara en Svensk kultur. Vi behöver ett eget land att bevara denna i. Ett land har territoriella, geografiska gränser som vaktas och vid behov försvaras. Vem som helst har inte fritt tillträde. Folkvandringar en masse är inte en naturkatastrof eller någon slags FN-stadgad rättighet.

Vi har rätten till ett eget land, liksom alla jordens övriga folk och nationer. Detta måste erkännas av samtliga partier, alternativt att de öppet erkänner att de förvägrar oss det… (..och därigenom förhoppningsvis åker ur vid nästa val).

Grundlagen måste ändras.

Gör om, gör rätt!

 

 

Annonser

3 reaktioner på ”Den maskerade rasismen.

 1. Vad gäller västvärldens slaveri, gick väst emot väst (eller nord emot syd) för att avskaffa otyget 1861-1865, medan den muslimska världen fortsatte med slaveri i 100 år till.

  Korstågen var också ett otyg men ganska begränsat eftersom de försiggick i ett mindre område i östra medelhavet, medan den muslimska motsvarigheten omfattande hela Nordafrika, större delen av Spanien, östra Europa hela vägen till utkanten av Wien, samt Indien. Sammanlagt tog man livet av ca 270 miljoner ”kuffar”, ett folkmord som får Hitler att framstå som Moder Theresa i jämförelse.
  https://www.politicalislam.com/tears-of-jihad/

  Likväl tycker PK-eliten att vi ska ha dåligt samvete gentemot de muslimska barbarerna. Suck…

  Liked by 1 person

 2. Rasism och antirasism har sin grund i invandringen.

  Grundorsaken till flyktingkrisen är framför allt krig – och krig kan stoppas (det är inget aprilskämt).

  ALLA PÅGÅENDE KRIG I VÄRLDEN KAN STOPPAS FÖR GOTT INOM MAX TRE MÅNADER

  De globala oligarkerna = de 13 finansfamiljerna – som styr = vanstyr världen ekonomiskt = politiskt – sedan mer än 100 år tillbaka – har överst på sin agenda att i all oändlighet torgföra att det finns brist på pengar. Det har dom ju lyckats bra med – därför att brist på pengar(länk till målningen Grindslanten av August Malmström 1885 – som i ett nötskal visar hur vuxna felfostrar barn till att på liv och död hängivet kämpa för pengar) – kan nog sägas vara den allt överskuggande och världsomspännande ”religionen” i världen i dags dato. Såväl på individnivå som på nationsnivå osv.

  Men alla principer har undantag – och undantaget från brist på pengar är pengar till krig. Historiskt så har det aldrig varit något bekymmer med det – och än mindre är det så i dags dato.


  Varför ?

  Tja… – följer hen pengarnas väg så upptäcker hen att det är samma oligarker som direkt eller indirekt sponsrar krig – som tillverkar vapen och ammunition till båda sidorna i alla krig – och tjänar multum med slantar på det.

  Alla pågående krig skulle avslutas inom max tre månader – ifall oligarker ej höll igång dem. T ex krigen i Mellanöstern – som kontinuerligt har pågått sedan 1940-talet.

  Kommer det att ske inom överskådlig tid ?


  Jag är halvvägs 150 år LivsErfaren – och kommer med en dåres envishet att så länge som jag fortfar att andas att torgföra att brist på pengar är en ren bluff – som bör förpassas dit där den hör hemma = soptippen. Jag har ju bl a detta blogginlägg om det som jag har namnat: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV – ELLER ?”

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s