Skördesäsong.

Nästan alla s.k. flyktingar och ”migranter” som kommer hit till oss i Sverige och Europa kommer från områden som har en sak gemensam. Religionen. (och därmed till stora delar även kulturen och framförallt värderingarna, som är snarlika i många av dessa länder).

Detta är den gemensamma nämnaren för nästan alla som kommer. Varför saknar de flesta ”vänster-människor” och pk-folket (flertalet journalister, ”kultur-etablissemanget” och politiker) förmågan och viljan att analysera detta övertydliga faktum? Förmodligen av samma anledning som de heller inte vill se eller erkänna något annat samband mellan olika samhällsförstörande ”fenomen” och den massiva invandringen. Det främjar helt enkelt inte deras agenda. Verkar dom tro i alla fall. Dock lurar dom sig själva. De tror att det gagnar dom själva på något vis. Det beror delvis på att de är historielösa och helt ointresserade utav att lära av andras misstag.

Man skulle kunna titta på Iran, som var ett land som var öppet, tolerant och ”väst-orienterat” och i vart fall på god väg mot demokrati innan revolutionen 1978-79. Där lierade sig både vänstern och liberalerna med islamister i revolutionens första fas. När de (islamisterna) sedan fick/tog makten efter att Shahen tvingats i exil så vänder de sig givetvis mot sina tidigare allierade, både liberaler och socialister förföljs, mördas och förbjuds att organisera sig. Sedan revolutionen har fler än sex miljoner Iranier tvingats fly sitt land. Som ett exempel på hur brutalt styret är och har varit sticker året 1988 ut lite extra då mer än 30 000 människor ska ha avrättats i den islamiska republikens namn.

Detta var en liten glimt bara från ett av alla länder i det så kallade MENA området. Att göra en enda analys av hela migrantsituationen är inte min mening. Man skulle behöva gå igenom alla dessa länders nutidshistoria. Det går ju självfallet inte utan att det skulle bli en oerhört diger avhandling som ingen skulle orka läsa. Vad jag däremot avser att göra är att generalisera något (en nödvändighet om man vill förstå samband) och visa på den gemensamma nämnaren som näst intill samtliga migranter (flyktingar såväl som ekonomiska) har. Religionen och därmed som jag skrev i början även i mångt och mycket värderingarna.

Man skulle kunna tro att de som då säger sig fly från dessa länder tröttnat på den religion, kultur och värderingar som legat till grund för att de fått fly. Att de är öppna och mottagliga för våra värderingar. Visst finns undantagen. Dessa människor finns som vill ta till sig våra seder och vår kultur. De finns. Men dom får knappast någon speciell uppmuntran och/eller stöd i sin strävan. Dom torde vara försvinnande få också.

Nej, tvärtom. Här i Sverige så uppmuntras du som invandrat på alla möjliga sätt att behålla den religion och den kultur du har med dig. Vi anser att det är fult och på något vis ovärdigt att ”pracka” på dig våra seder.

Nu har vi precis börjat få se vad avkastningen på denna investering blir. Denna avkastning blir givetvis en islamisering av vårat land. Med allt vad det innebär. Trots statsmaktens ambition att mörka fakta tillsammans med den mediakår som håller dom om ryggen så går följderna inte längre att dölja….även om de febrilt försöker att gömma orsakerna och sambanden så gott det bara går. Hedersförtryck. Omskärelser. Djurplågeri (halal). Barnäktenskap (pedofili). Islamistiskt motiverat våld både i form av terrorhotet men även det mer ”vardagliga” så som våldtäkter och andra brott mot oss kafir el. ”kuffar” (dvs ”otrogna”, icke-muslimer). Inte så förvånande för oss som valt att hålla ögonen öppna…..och de andra, tja, de har nog kvar sina huvuden där nere i sanden hos strutsarna. Strutsmänniskorna.

Tror de verkligen på fullaste allvar att dom på något vis kommer att gagnas av denna migration av människor från MENA? Tror dom på fullaste allvar att islamisterna kommer att skona dom i sina terrordåd? Är det den verkliga anledningen till deras fjäskande och daltande? Rädsla och feghet? Eller är de helt enkelt så urbota dumma och enfaldiga att de verkligen tror att problemen försvinner bara genom att man inte låtsas om att man förstår problemens orsaker?

Man undrar….

[för att undvika missförstånd. Jag hävdar inte att alla muslimer skulle vara våldsbenägna ej heller att alla muslimer stödjer våld mot oss icke-muslimer. Vad jag däremot menar är att vissa av dem (hur många? De flesta? Jag vet inte…) tolkar sina heliga skrifter så som att våldshandlingar är accepterat mot ”de otrogna” (kafir el. kuffar,kuffr) och att de andra, de som inte stöder dessa vedervärdiga handlingar och synsätt är alltför tysta. De framför ingen som helst kritik mot sina våldsamma trosfränder. Alltför sällan och alltför få är de muslimer som fördömer det våld som utövas av andra muslimer. Om det beror på rädsla eller ett tyst samtycke ska jag låta vara osagt. Följdverkningarna blir ändock de samma.]

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s