Dags att gå ur. Omedelbart!

Kritiken som dessa dagar riktats mot den Svenska kyrkan från mer än ett håll har aldrig varit mer rättfärdig än nu. Vi har begåvats med en ärkebiskop som anser det vara viktigare att för sin flock (de dumma fåren?) tala om att alla ”abrahamitiska” religionerna har samma ursprung och därför samma gud. Vi har i Svenska kyrkan höga företrädare som anser att det kristna korset provocerar alltför mycket och bör därför snarast gömmas undan än att bäras öppet.

Som en strykrädd hund ter den sig, den Svenska kyrkan. Jag är glad att jag gick ur den för längesedan. Jag vill inte bidraga ekonomiskt till vårat eget förfall och undergång mer än jag redan tvingas göra med alla skatter och moms man betalar på allt. (även solens strålar beskattar dom, våra politiker).

Detta är en uppmaning till alla och envar att snarast begära utträde ur den Svenska kyrkan om du inte redan gjort det.

Nu är jag inte själv kristen men kan ändå inte för mitt liv begripa hur höga företrädare för kyrkan (tom den högsta av dem alla) kan hävda att muslimernas gudom är densamma som de kristnas förlåtande, barmhärtiga och kärleksfulla gud. Kätterskt för att använda ett teologiskt begrepp. Detta utan att det blir uppror och en splittring inom samfundet.

Den Svenska kyrkan har inte bara skiljt sig ifrån staten, den är på god väg att skiljas från kristendomen. Är du kristen, då finns inget mer rätt att göra än att visa ditt missnöje genom att begära uttäde. Är du inte kristen men ser ändå kristendomens bevarande som en slags garant eller skydd mot sämre irrläror så har du inget att göra heller i den Svenska kyrkan. Är du av åsikten att de behöver dina pengar för att kyrkorna skall kunna bevaras i form av en viktig del av vårat vackra kulturhistoriska arv så kan du vara tryggt förvissad om att de får så de klarar sig av dina pengar ändå. De har ett stort statligt stöd för detta. Att du betalar än mer gör på intet sätt att pengarna används på bästa sätt eller att de används mer ansvarsfullt. Förmodligen tvärtom, ju mer de har desto mer slösa de.

Det finns ingen som helst anledning att vara kvar…..för någon.

Svenska kyrkan är passé.

(Om de inte snarast rättar till sina senaste galenskaper och slutar att liera sig med främmande sekter/religioner och falskeligen hävda att de tillber samma gud. Man behöver inte ens vara kristen eller religiös för att genomskåda detta falskspel. Ärkebiskopen borde avgå med huvudet sänkt i skam.)

[Läser på text-tv nyheterna idag om medlemstappet för Svenska kyrkan. Det har varit rekordstort i år…drygt 13 300 i juni månad och drygt 5100 under juli. Självklart påstår svt att raset beror på medlemmarnas indignation över tjänstemän som gjort vidlyftiga resor i utlandet. Ett tips till dig som gått ur eller skall göra det är att berätta för dem om anledningen. Så har de chansen att göra om och göra rätt. Skulle de verkligen göra det så finns ju kanske möjligheten för dom att få tillbaka en del utav den förlorade flocken? Om inte….ja, vem behöver/vill ha en sådan kyrka?]

För att underlätta ett utträde för dig som bestämt dig så finner du en bra länk till höger i sidopanelen. Länken heter ”Gå ur kyrkan” under kategorin ”Att göra!”.

Annonser

3 reaktioner på ”Dags att gå ur. Omedelbart!

  1. Svensken har i allmänhet väldigt lång startsträcka när det kommer till att fatta vad de kallar svåra beslut. När det gäller utträde ur den Svenska Muslimkyrkan borde beslutet vara betydligt enklare pga att det handlar om skattekronor från arbete som går till lyxliv till satans anhängare som Antje Jackelen bla.. Jag gick ur denna sekt 2010 och har ALDRIG ångrat mitt beslut. Jag hoppas på att när snöbollen är i rullning för utträde kan det gå snabbt.

    Liked by 1 person

  2. För jävligt illa av vår gamla fina svenska kyrka, att så fort något utmanande dykerupp, så i st f att slåss mor islamiseringen, bara ge upp! Idag 6/9-2016 ska jag gå ur Svenska Kyrkan. Inte med glädje, men av konsekvens av min ståndpunkt när det gäller islamiseringen som pågår överallt nu.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s