Alternativ.

Något som åtminstone jag alltid har haft väldigt svårt att förstå är hur eller rättare sagt varför miljöpartiet och dess väljare/sympatisörer så envist och hårdnackat försvarat och stött de senaste årens vettvilliga migrationspolitik. Ja, det är ju tom så att det var genom miljöpartiets överenskommelse med alliansen som denna galna politik gick igenom från första början.

Mig veterligen så har man inte ens nu, när vi börjar få ett ”facit” på varthän detta leder vårat samhälle till fått miljöpartiets ledning att backa eller att visa några som helst tecken på självkritiskt tänkande.

Hur såg man på detta från första början? Hur blev detta en hjärtefråga för ett miljöparti? Hur kan man på något som helst sätt se eller tro att en extremt liberal (för att uttrycka sig milt) migrationspolitik skulle vara till gagn för miljön?

Det enda positiva som kan sägas om detta är att Svenska folket, om än sent om sider har börjat så sakteliga att förstå konsekvenserna. Men detta enbart sedan de kommit dem själva in på knuten så att säga. Problemen denna politik har medfört.

Vart kan man som miljöpartist då tänkas lägga sin röst om man inte vill lägga den på tex Sverigedemokraterna? Finns det överhuvudtaget något alternativ för en vänsterorienterad miljövän?

Jag har lyckats hitta i alla fall ett alternativ som jag ser som en betydligt seriösare företrädare för miljövänner (som inte kan tänka sig lägga en röst på SD). Detta parti heter Vetenskapliga Partiet. Dom är även ett alternativ för tex vänsterpartister som ledsnat på sitt partis politik. Gå gärna in på deras sida och läs programmet.

Jag hoppas verkligen att Sveriges väljare straffar ut dom politiker och deras partier som inte har skött sig. Lägg rösten någon annanstans. Man måste inte lägga sin röst på just Sverigedemokraterna, det finns alternativ även på ”vänsterkanten”. Nu är det ett tag kvar till nästa val…men en god gissning är att miljöpartiet då åker ut ur riksdagen, det har dom förtjänat. Enda alternativet jag kan se är att dom byter ut sin usla ledning, tar på sig fullt ansvar och erkänner att det var ett gigantiskt misstag och svek mot Sverige att driva igenom en totalt vettlös migrationspolitik. Då jag inte ser att ett sådant scenario är speciellt troligt så sätter jag en del hopp till just Vetenskapliga Partiet. Hoppas att det kan växa till sig och bli Sveriges nya miljöparti!

Annonser

En reaktion på ”Alternativ.

  1. Kul att vi blir fler som inser problemet. Problemet med inkompetensen i Miljöpartiet är att den är svår att förstå för ledarskapet och för medlemmarna. Vi måste ha medkänsla med dem. John Cleese förklarar:

    Det kämpar internt dessutom mot det hjärntvättande grupptrycket, precis som religiösa sekter. De som vaknar upp ur slummern inser den övermäktiga uppgiften och lämnar partiet. Kvar blir psykopater som säljer sig till Wall street, fulhandel med EU, NATO och kärnkraft, samt de medlemmar som är blint religiösa ja-sägare oavsett vad ledningen hittar på.

    Det är klart som korvspad att MP riskerar att gå under 2018. Jag insåg förfallet redan då de tog bort utträdeskravet ur EU.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s