Fler alternativ.

Nu märker man hur kulturmarxisterna och pk-maffian känner sig trängda. De gör totalt bort sig. Det som fungerade för bara ett eller ett par år sedan är inte längre gångbart. Jag syftar bla på aftonbladets serie om ”det svenska hatet” där man fokuserat en hel del på bröderna Ekeroth i SD. Jag syftar också på alla de reportage som dyker upp igen och som handlar om kriget i Syrien, man fokuserar gärna på lidande kvinnor och barn. Man verkar återigen försöka få till stånd ett folkligt stöd för en släpphänt asylpolitik. Det kan dom glömma.

Nu kan de inte ljuga, försköna och mörklägga för Svenska folket längre hur verkligheten ser ut. Precis exakt som i sagan om kejsarens nya kläder har folkets hjärnor tillåtit sina munnar att tala om vad ögonen verkligen ser. Detta har vi endast alternativ media att tacka för. Var vore vi idag om inte Fria Tider, Exponerat och Avpixlat mm hade skrivit om allt det som ”gammelmedia” försökt och alltjämt gör sitt bästa för att mörka? Förmodligen så hade strömmarna med folk (unga män) från tredje världen fortgått i oförminskad takt. Åtstramningen i asylpolitiken hade garanterat inte kommit till stånd ännu. Vore det inte för de alternativa mediernas skull så hade debatten om sexualbrottsligheten och tafsningarna på festivaler aldrig uppmärksammats i den vanliga median. Detta tvingades fram av bla Fria tider.

Vore det inte för de alternativa medierna så skulle folk inte fått reda på att tex denna gruppvåldtäkt begicks av Somalier. Sex stycken Svenskar hade gjort det skrev tidningarna falskeligen ut trots att flera av gärningsmännen inte ens hade Svenskt medborgarskap. Detta, att göra sken av att gärningsmän och i synnerhet sexualförbrytare skulle vara Svenskar trots att det inte är sanning är en taktik som de alltjämt fortsätter med. Nu skriver jag just om de fall där det inte är Svenskar. Jag förnekar inte att det finns Svenskar som också begår dessa vidriga brott, men att utrikesfödda är starkt överrepresenterade råder inga som helst tvivel om. I andra länder är och har dessa siffror och statistik som talar sitt tydliga språk sedan länge varit en källa till information och legat till grund för en mer restriktiv och förnuftig politik. tex i Danmark.

Valet närmar sig. Vi som är och varit kraftigt missnöjda med sittande regering välkomnar ett byte. Löfvén tänker inte avgå självmant kunde man läsa i gårdagens aftonbladet. Inte ens om alliansen skulle bli större än de rödgröna. Vad menar denne [censurerat*]? Jo, han förtydligar med att endast om de borgerliga öppet deklarerar att de kommer att regera med stöd av Sverigedemokraterna så lämnar han in sin avskedsansökan.

Kommer då detta att hända? Mycket tveksamt. Innan ett sådant samarbete är möjligt så skulle det innebära att samtliga borgerliga partier skulle behöva be SD och dess partiledare om ursäkt offentligt. De blev tvugna att krypa till korset. Jag ser inget annat sätt. De har nu under så många år kastat spott och spe på detta parti och dess sympatisörer, medlemmar och ledning att de bränt alla andra broar. De har bakbundit sig själva.

Två riksdagspartier (partiledare) har gjort små trevare. Små försök att normalisera sitt förhållande till SD. Dessa partier är Liberalerna och Kristdemokraterna. Om dessa gjort så av ärlighet eller om det varit av nöden tvunget för att inte radera sitt redan låga stöd kan man spekulera i. Att det orsakat interna stridigheter står klart. Dom har det inte lätt nu.

Ett borgerligt alternativ har seglat upp. Borgerlig Framtid heter dom. Jag tror att dom kan bli ett starkt alternativ för Moderater och även andra alliansväljare till nästa val. Företrädare för detta nya parti har nämligen öppet deklarerat den sunda ståndpunkten att ”boykotten av SD får inte gå före allt annat”. Antingen så gör alliansen gemensam sak och går ut med en öppen ursäkt och ger Sverigedemokraterna en invit eller så får de räkna med ett katastrofalt dåligt valresultat där en del av dem riskerar att åka ut ur riksdagen. Ett tips till M och S är: byt partiledare. NU! (kanske tillfråga Johan Westerholm och Hanif Bali om intresse finns?

[*jag vågar faktiskt inte skriva i klartext vad jag kallar denne ”man” eller vad jag tycker om honom…, det är inte värt det]

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s