Snart dax igen?

För blott ett par veckor sedan fick i alla fall jag en strimma av hopp om att EU kanske skärper till sig och skulle kunna utvecklas åt ett bättre håll framöver. Anledningen var EU-presidenten Donald Tusk’s ”uppläxning” av Löfvén och Märkels öppna gränser/hjärtan politik. Detta framstår idag endast som falskt utspel i syfte att rädda upp den akut EU kritiska stämningen som uppstått.

Igår läste jag text tv nyheter som berättade att EU i november hotar med att gränskontrollerna skall slopas. Idag hittade jag inte denna text. Kanske vill inte SVT att folk skall reagera negativt i förväg. De ångrade snabbt att de lagt ut nyheten misstänker jag. Men jag hittade en text på en annan sida, här.

Om detta blir sanning, har vi då att vänta en ny invasion a la´2015? Om detta inträffar igen så är det definitivt dödsstöten för vår civilisation och vårat sätt att leva, för välfärden och mycket annat. Det vore katastrof. Det vi behöver nu är ett totalstopp. Detta går inte utan gränskontroller. Ju fler länder som har dessa ju bättre. Det är ju precis detta gränslösa Europa (i kombination med Löfvinism) som gjort att just Sverige har blivit så hårt drabbat av enorma strömmar av både flyktingar och lycksökare.

Hoppas EU tänker om angående detta. Om inte, ja, då undrar i vart fall jag om det ändå inte ligger en hel del sanning i vissa konspirationsteorier. Vill de utrota oss Europeer? Går det inte snabbt nog med nuvarande invasionstryck? Vill de ha oss utbytta, i så fall varför? Är det lättare att styra ett land/länder i kaos och disharmoni? Är det för att få till stånd inbördeskrig och därmed ha en ursäkt till att skapa en brutal polisstat/diktatur? Man kan verkligen börja att undra….I smell a fish….

Kanske är det inte så långsökt ändå….i dessa dagar när kultureliten skriker sig hesa i sin iver att inskränka åsiktsfrihet och förbjuda yttrandefriheten. Kanske är det bra med gift emot oss dissidenter spånar en Expressen skribent, se här.

Annonser

3 reaktioner på ”Snart dax igen?

  1. Var vän av klart förnuft och handfast rationalitet inser att det enda regeringsalternativet för vårt invaderade land är just Sverigedemokraterna. Man kunde emellertid önska att de efter det förhoppningsvis segerrika valet 2018, kommer att agera än mer övertygande och avstå från att falla till föga för den vidriga PK-politik som störtat vår en gång så stolta nation i fördärvet och bringat internationellt vanrykte.
    Andreas.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s