Tvivlets frö.

Tro mig, jag avskyr verkligen Löfvén och denna regering. Jag anser att de är en stor olycka för vårat land. Men frågan är om det blir så speciellt mycket bättre med en alliansregering? Tvivlets frö har fått både vätska och näring i mitt sinne idag efter att ha läst dessa rader i Dagens Industri. Det räcker att läsa de första raderna; Annie Lööf lovar att vid en borgerlig valvinst så kommer Sveriges ”flyktingpolitik” att bli generösare.

Vad menar [piiiiiip-censurerat epitet]? Kan det bli värre än det var förra året? Är det detta som skall eftersträvas?

Herregud bevare oss väl. Måtte Svensson nu inse att vi behöver ett oerhört högt valresultat för Sverigedemokraterna. Den enda förnuftiga och realistiska rösten i en totalt korrupt flora utav kulturmarxistiska och illojala (mot sin egen befolkning) riksdagspartier.

Uppmaning till eventuella Centerpartister som skulle läsa här; följ erat sunda förnuft och byt nu parti från C till SD. Det kommer troligtvis (de flesta?) av era väljare att göra.

Intressant vore om övriga av alliansens partiledare kunde uttala sig om detta lööfte. Står Annie ensam här eller är det en enad front? (sen om man tror på deras ord är en helt annan sak iof, de har ju ”talat med kluvna tungor” förr, lindrigt uttryckt…)

Annonser

4 reaktioner på ”Tvivlets frö.

 1. Hon gör gällande att hon tänker äta skor, och det är ju illavarslande!
  Besvärligt att hantera i ett sammarbete inom alliansen, jag menar att hon tänker äta skor alltså.
  Jag föreslår en så kallad ”time out” där Annie kan komma tillrätta med sin ätstörning.

  Liked by 1 person

 2. Men är människan blind och döv? Ser hon inte förändringen i vårt svenska samhälle som skett i takt med ökad invandring? Ser hon inte i det långa perspektivet vad konsekvenserna KAN bli med för stor invandring? Det kräver jag av en högavlönad politiker som vill leda Sverige in i framtiden.

  Liked by 1 person

  • Politikerna sitter i sina elfenbenstorn och varken ser eller hör något! Man tar sin information från den ljugmedia man styr via statsbidrag (tidningsstöd) och politiskt tillsatta ledare för SR/SVT. Alltså inget som förvånar att måttligt begåvade politiker som Lööf, Löfven, Batra m.m inte förstår ett skvatt.

   Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s