Ondskans allierade.

I dagarna så har en viss liten rörelse gjort lite extra väsen utav sig, jag skriver nu inte om de av media så förhatliga ”nazisterna” eller ”rasisterna”. Jag vill här istället skriva några rader om deras (största?) antagonister, de s.k. ”feministerna”. Speciellt de som säger sig tillhöra det löjeväckande lilla extremistpartiet F!.

För en sådär hundra år sedan, kring tiden då feminism som politisk rörelse började göra sig hörda på allvar med berättigade krav på viktiga saker som rösträtt och för att få bli myndighetsförklarade etc. Då, på den tiden råder ingen tvekan om att denna rörelse verkligen behövdes. Vi har dem att tacka för mycket vi idag anser vara alldeles självklara mänskliga rättigheter. På senare tid kom kvinnosakskampen att handla om rätten till lika löner och lika villkor. Inget fel i det heller. Det stöder jag helhjärtat. Sedan dess, när mycket hänt även om en del fortfarande går/gått lite segt med lönerna kanske så har det kommit att handla om smått knasiga saker som kvoteringar. Att det bara ska vara ett visst antal (hälften?) kvinnor med i företagsledningar, i regeringen, ministerposter, you name it. Det har liksom blivit viktigare att varannan är av ”rätt” kön än att det blir rätt person på rätt plats. Ett konstigt tänk tycker jag.

Nåväl, även här så har man väl kommit rätt så långt. Det återstår inte så mycket att göra för våra dagars feminister. Eller?

Sverige innehar enligt många källor en föga avundsvärd plats på en internationell lista över länder med flest antal våldtäkter per capita. Detta sedan några år tillbaka. Vi ligger tvåa. Av alla länder i hela världen. Detta bekymrar sig icke våra feminister något över. Orsaken till att de är så oerhört tysta angående detta minst sagt beklämmande faktum då?

Det skall jag ta och berätta i klartext här.

Det beror på att de är starkt allierade med vänsterextrema krafter och dessa i sin tur är allierade med islamister. Tror du mig inte? Ett förslag då är att googla på tex ”vänstern och islamism”. Där finner du en hel del intressant. Sedan kan den vetgirige ta och googla lite på ”feminism och islamism” så finns ytterligare information att fördjupa sig i. Inte minst på engelskspråkiga sidor. Det finns alltså starka kopplingar mellan dessa ideologier feminism-socialism-islamism….och ”anti-rasism”. De drar nytta av och utnyttjar både varandra och mindre nogräknade, godtrogna ”do-gooders”.

För mig så är detta en tankevurpa. En totalt osannolik företeelse. Att feministerna går islamisternas ärende. Det borde vara ungefär lika osannolikt som att judar skulle propagera för nationalsocialism (nazism).

Nej, våra ”kära” feminister är idag inte intresserade av att Sverige har blivit ett våldtäkternas och gruppvåldtäkternas förlovade land. De är endast intresserade av att mörka orsakerna till att vi är där. Att skylla detta på ”män” i allmännhet snarare än att påvisa det uppenbara sambandet av en skenande migration av unga män från länder med en kvinnoföraktande kultur. Detta beror enligt mig på att deras rörelse är totalt infiltrerad och sammanväxt med helt andra krafter än vad som borde vara i deras (kvinnors) intresse.

Dessa mörka krafter verkar av allt att döma vara desamma som dominerar samtliga stora och etablerade medieredaktioner av idag. Många utav dem ser det inte själva. De tror att de står på ”den goda sidan”. Men de har blivit en ondskans allians.

Annonser

8 reaktioner på ”Ondskans allierade.

 1. Hur funkar det egentligen med en världsomfattande jämförelse i avseendet våldtäkter per capita?
  Det förefaller finnas flertalet ”gummivariabler” i synsätt etc.om vad en våldtäkt innebär i olika hörn av världen.
  Svårt fall!!
  Det som i Sverige utgör statistiskt underlag för en våldtäkt kan ju i andra länder se helt annorlunda ut.
  Sedan är det också ett ”mörkertal” att väga in i jämförelsen, beroende på om detta begrepp överhuvudtaget accepteras som en realitet.
  Fel kanske att jämföra så men;
  Det som betraktas som ”snatteri” i ett land, kan ju betraktas som ”stöld” i ett annat land.

  Gilla

  • Jag är av uppfattningen att dylika resonemang är snudd på hårklyverier och att de ofta verkar användas av ”vänstern” för att relativisera och bagatellisera sexuellt våld i allmänhet pga att de är medvetna om orsakerna bakom senaste årens ökning men vill som sagt ”mörka” på detta sättet. Det är vad jag tror. Min teori så att säga.

   Gilla

   • Det är ju föga uppiggande att läsa om ”statistik” som belägger att jag bor i ett land där sexuellt våld är ett av de mest förekommande karaktärsdragen i samhället.
    Jag förfäras naturligtvis först, men snart nog ”hopar sig” en massa ”ugglor i denna mosse”.
    Vilken ”måttstock” har använts för att få en jämförelse av detta slaget att förefalla trovärdig?

    Utan att egentligen ”veta” någonting om hur denna statistik har presenterats är det nära till hands att jag sorterar uppgiften om Sveriges ”silverplakett” i denna jämförelse under rubriken;
    Lögn,, förbannad lögn,, och statistik.

    Gilla

   • Själv så läser jag så gott som dagligen i nyhetsflödet om dessa dåd….beror ju på vart man läser. Somliga förkastar allt som inte trycks upp i ansiktet på dom utav msm av typen ”Expressen”, ”Aftonbladet”, ”SVT”, ”DN”. Dessa och andra mörkar väldigt mycket av det som sker i Sverige. Polisen är också förtegna om mycket elände….men det sipprar ut på alla håll och kanter ändå. No man is an island heter det ju. Vet inte om uttrycket passar här, men åtminstone jag finner det tillämpligt. Folk känner folk och folk använder sociala medier typ facebook också, även om det mesta som sker troligen tigs om pga skamkänslor. Tvärtemot dig tror jag verkligheten kan vara värre än vad vi läser om. Tyvärr. Hoppas att jag har fel.

    Gilla

 2. Jo, säkerligen finns mycket elände som tigs ihjäl, här i Sverige och annorstädes. En kvinna i Saudi är förmodligen inte så snabb med att anmäla en begången våldtäkt, då det i deras rättsuppfattning är ett brott begånget av offret(kvinnan).
  Det är sådana förhållanden som svårligen kan ligga till grund för officiell statistik.
  Jag tror att ”uppklarningsprocenten” vad avser sexualbrott är relativt hög i Sverige. OBS! Relativt andra länder alltså.
  Därav kan statistiken få det att framstå som att Sverige är ett samhälle med relativt stor andel sexualförbrytare.
  Det är jag inte beredd att köpa rakt av!
  I all synnerhet när saken är i vårt sätt att se det, ett avskyvärt brott, och därmed en fruktansvärd egenskap som tillskrivs oss här i Sverige.
  Statistiken som jag betvivlar här, beskriver att i Sverige finns den näst högsta kvoten sexualförbrytare i hela världen. Jag hoppas det är fel!

  Gilla

  • Jag säger bara detta sista. Sverige tog emot flest ensamkommande barn (vuxna män) av alla länder i hela världen förra året. Vi har länge haft en alltför generös invandringspolitik. De allra flesta som kommer är män och de kommer från kulturer där det är nästintill helt ok att våldta en tjej om hon inte klätt sig ordentligt skylande. Man ger tjejen skulden rakt av. Att inte se eller säga sig förstå korrelationen mellan våldtäktsstatistiken och den generösa invandringspolitiken är ett av feministrörelsens (och övriga vänstern) fegaste och mest kontraproduktiva grepp. Detta riskerar enligt mig bli ett gift starkt nog att lösa upp samhället till bristningsgränsen om det inte tas krafttag. Då måste man se och erkänna orsaker och samband först. Man kan inte lösa problem som man inte förstår eller blundar medvetet för.

   Gilla

   • Precis det Ni skriver; ”de kommer från kulturer där det är näst intill helt ok att våldta en tjej”, talar ju för att statistiken lämnar mycket övrigt att önska.
    Jag tror faktiskt Ni har rätt i detta om synen på sexualbrott i andra kulturer, och därför förvånas jag av den föga tilltalande andraplatsen i listan över våldtäkter per capita.
    Är det inte så att vänstern och feministrörelsen bekräftar den här typen av statistik med en skruvad tanke om eget existensberättigande?
    Typiskt vänsterfolk att hävda ”våra egna” tillkortakommanden, i internationella jämförelser.

    Ja, jag vet inte, men tack ändå för meningsutbytet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s