Vem/vilka står för falskhet egentligen?

Falska nyheter hävdar de.

Vem/vilka är det då som skriver och/eller rapporterar ”falska nyheter”? Vad är det ens som menas med detta uttryck?

Är det verkligen på så sätt att alla tidningar som förhåller sig kritiska till massinvandringen och dess följder enbart ljuger? Att de hittar på allt?

Nej, detta verkar endast vara ett gammalt beprövat (men desperat) taktikdrag. Att misskreditera sina politiska motståndare. Att ge sken av att de som inte håller med kort och gott ljuger. Det är där vi står idag. Mainstreammedia har målat in sig i ett hörn nu. Man ”pudlar” inte, det blev inte ett ”krypande till korset” angående alla de ståndpunkter man tagit i frågor rörande tex den extrema invandringen vi haft eller de tråkiga konsekvenser det har haft, har och kommer att få på vårat samhälle. Det blev inte ett ”förlåt, vi hade fel”. Det blev en upptrappning utav informationskriget.

[gissar på att de är livrädda sedan Trump vann. Omskakade även efter Brexit, samt desperata att försöka vända SD’s starka stöd i undersökningarna som ändå oftast underskattar dem rejält. Det blåser starka medvindar för de invandringskritiska och alternativa rörelserna. Du har också fenomenet Le Pen i Frankrike. Femstjärnerörelsen i Italien. Geert Wilder i Holland. M.fl. Överallt i Europa höjs rösterna från de som blivit svikna. De gamla vänsterextrema medieimperierna står på mycket ostabila ben. Att bygga en grund på lögner och utopier kommer man inte långt med. På samma sätt som det fick Sovjetunionen att implodera så är också denna epok på väg mot sitt slut. Lögnerna hinner ikapp dem. Det är min gissning.]

Men, riktar man en anklagelse så måste man ju rimligtvis kunna visa upp bevisen, eller hur? Var är bevisen på att ”alternativmedia” eller ”nättidningar” ljuger eller förvanskar nyheter? Visa upp dem tack! Ta bara inte fram någon gammal skåpmat från tio år sedan eller ett dåligt exempel från någon satirsida (ja, det finns även rena satir och humor sidor/tidningar såväl på nätet som i verkligheten).

Ett uppvisande av ytterst dålig smak och en ren panikåtgärd ser jag detta tilltag som. Detta ”scoop” om ”falska nyheter”. Visst kommer det sannolikt att ge vatten på kvarnen åt somliga. De som hela tiden hävdat att Avpixlat och Fria Tider m.fl. är oanvändbara som källhänvisning. De som redan är övertygade och saliga i sin tro på det ofrånkomliga och enda rätta, ett mångkulturellt paradis på jorden (i alla fall i Europa och USA….och Australien. De andra världsdelarna, de är ju redan mångkulturella. Enligt deras agenda i alla fall, som synes vara att de Europeisk ättade delarna utav världen icke äga något av värde värt att bevara vare sig det gäller kultur eller andra slags arv….pust).

Men. Oavsett detta. Att vissa som vägrar att se klart och redigt på den verklighet vi lever i fröjdas och applåderar åt denna skenmanöver. Så tror jag att detta på sikt absolut inte kommer att gagna dem. Detta genomskådas nämligen som en lögn tämligen enkelt. Det handlar ju inte alls om några ”falska nyheter”. Vad de själva sysslar med däremot, vad är det om inte just falskhet och undanhållande utav signalement. Så gott som varje dag läser man ju om våldsbrottslighet, mestadels allehanda sorters våldtäkter där man tiger om gärningsmännens identitet/signalement eller rent ut ljuger och kallar dem ”svenskar” (som tex gruppvåldtäkten på finlandsfärjan för ett par år sedan. Amorella tror jag…). Nej, om det ljugs och undanhålls saker, inte är det ”vår” sida som står för det inte.

Ytterligare fulspel kör dom med stenhårt nu. Mainstreammedias allt mer gangster/maffia-lika journalister. Fula hotkampanjer mot företag som har ”fräckheten” att annonsera i tidningar som är invandringskritiska. Detta är en mycket obehaglig utveckling. Jag vill uppmana mina läsare att hålla ögon och öron öppna angående detta. Boykotta företag som LEGO och Kelloggs som hakar på i dessa fula åsiktsdiktatoriska manövrar. Det finns andra leksaker, det finns andra flingor. Gör tvärtom med de som är modiga och renhåriga och behåller sina annonser i dessa alternativa medier, handla utav dem. Passa på nu i juletid och köp lite julklappar, tala gärna om för dessa företag också att du gillar deras civilkurage! Konsumentmakt. Ej att underskatta.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s