Kunskap är makt.

Fundera på den gamla frasen en stund.

Sedan betänker du att de som är allra mäktigast här på jorden samtidigt är giriga och måna om att behålla sina maktpositioner.

Om det nu är så att kunskap är makt, tror du då att de som har kunskapen/vetskapen vill dela den med oss, folket och därmed riskera förlora sitt övertag?

Det finns förstås goda anledningar att misstänka att vi vanliga dödliga är och alltid varit förda bakom ljuset vad gäller vedertagen historia såväl som nutida händelser.

Med detta skrivet, alltså att ”saker är inte alltid vad de ser ut att vara” vill jag väcka nyfikenheten och det kritiska tänkandet hos dig som läser.

[Min egen nyfikenhet har (återupp)väckts av att jag håller på att läsa boken ”Our occulted history” skriven av Jim Marrs. En bok som jag verkligen kan rekommendera alla som är intresserade av det som pågår bakom scenen att läsa. Även om man inte är beredd att köpa allt som skrivs där i så finns det en hel del trovärdigt kvar. Bl.a. så verkar författaren blivit såld på Zecharaia Sitchin och von Dänikens teorier om forntida austronauter m.m. Detta kan man tro, tycka och tänka vad man vill om, men det som Marrs skriver om den globala eliten och deras manipulationer och maktspel är väldigt, väldigt intressant. Man får en inblick i något. Världen styrs förmodligen inte alls så som gemene man låter inbilla sig. Boken och författaren i allmänhet rekommenderas varmt för den vetgirige. Tyvärr tror jag inte att något finns översatt på Svenska, men för de flesta är detta inget stort problem.]

Annonser

En reaktion på ”Kunskap är makt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s