Vi är många.

[Uppdatering: HÄR finns ett ännu bättre upprop att signa än det nedanför.]

Var med du också. Stötta polisen Peter Springare som fick nog av hymlandet och mörkandet och sade rakt ut hur det ligger till med brottsstatistiken. Surprise: det är oftast inte ”svennar” som begår grova brott som t.e.x. våldtäkter.

Detta vet ju de flesta om och har vetat länge. Men, så finns ju fortfarande de som inte vill veta hur det ligger till, de som alltid kommer att hävda att etniciteten har ingen roll, brottsling som brottsling. Nå, dessa har inte tänkt tillräckligt mycket. Saker som etnicitet spelar uppenbarligen roll. Så även för media, i allra högsta grad skulle jag säga. Om och när en misstänkt skulle vara Svensk så påtalas detta oftast i klartext och även opixlade bilder och fullständiga namn finns då upptryckt. När gärningsman/män är av utländsk härkomst pixlas det gärna rejält och namnet/namnen är oftast fingerade. Ibland med ett Svenskklingande namn. Hur många gånger har man inte läst om alla ”Svenskar” som dött nere i Syrien.

Mycket mer skulle förstås kunna skrivas om detta. Men jag fattar mig kort idag.

Gå med i fb gruppen ”Stå upp för Peter Springare” HÄR.

Skriv under namninsamlingen HÄR.

SPRID!   SPRID!   SPRID!

Lyssna inte på dem som säger att det är meningslöst osv. att göra detta är att göra något i alla fall. Det är alltid bättre att göra litet än att göra intet.

Tillsammans är vi både många och starka!

Sist men inte minst vill jag rikta min tacksamhet mot de många invandrare som står upp för sitt nya land, Sverige. Många ”nya Svenskar” är det som har civilkurage, förstånd och mod att tillsammans med oss våga säga som det är. Det är inte rasism att synliggöra problem och att våga kalla saker vid dess namn. Det är en grundförutsättning för att komma till bukt med problemen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s