Vad det handlar om.

Svenskar. Vi är ett ganska tålmodigt folk. Vi gillar inte att protestera högljutt mot något. Vi gillar inte att sticka ut hakan.

Något har börjat hända…det började redan i sommras när den gotländska rullstolsbundna kvinnan blev gruppvåldtagen av [censur]. Folk började så smått att inse att orden ”rasist” och ”nazist” användes för att skrämmas till tystnad. Folk började så smått att känna att man kanske måste skita i det, man kanske måste våga ändå.

Stödet till polisen som inte höll käften, Peter Springare har i en fb-grupp i skrivande stund över 150 000 medlemmar….detta på några få dagar.

Vad handlar allt detta om egentligen?

Vad jag tror? Jag tror det handlar om alla dessa jävla våldtäkter som begås av i huvudsak  [censur, för att slippa skaka galler] unga män från [censur] och [censur]. Det är detta som gemene man har fått nog av.

Varför tillåts detta vansinne att fortgå? Varför skärps inte straffvärdet? Varför tvålar inte domstolarna (juristerna) dit dessa avskum? Varför blir de inte hemsända dit de kommer ifrån? Varför daltar vi med dessa as?

Vreden i detta land beror till stor del på att vi daltar och tillåter främlingar att sexuellt våldföra sig på våra kvinnor och flickor i enorm skala. Kuvade och rädda har vi varit för brännjärnet med stämpeln ”rasist”.

Denna rädsla är på väg att lindras av en större rädsla, den att någon av de kvinnor och flickor vi älskar ska råka illa ut….

Vi (folk i almännhet) kan tåla att vi styrs av ett parti vi inte gillar, vi kan tåla att skatten är lite för hög eller att skolmaten inte alltid håller högsta klass, vi kan stå ut med en jävla massa saker. Men, vi kan fan inte stå ut med att leva i rädsla för att bli våldtagen…eller att oroa sig för att våra fruar eller döttrar skall bli det.

Detta har blivit droppen tror jag. Ljugandet i media om vilka som ligger bakom, att man drar alla män över samma kant. Att domstolarna kan ge ynka två månaders fängelse (ungdomsvård?) till en kille som våldtagit en trettonårig tjej analt inne på skolans toaletter. Detta för att han ljugit om åldern och sagt sig vara under 18….Våldtäkt efter våldtäkt med den ena domen knasigare och lindrigare än den andra. Varenda dag läser man om det, speciellt i ”alternativ” media. Men även den alternativa median har inte full koll på allt elände….en god gissning är att mörkertalet är enormt när det gäller dessa brott. Det ligger så mycket skam i det. Dessutom vill ju polisernas chefer helst att personalen skall hålla tyst om eländet………..

Fy faaaaan. Vi har fått nog nu!

Annonser

En reaktion på ”Vad det handlar om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s