Alternativ för Sverige.

Kanske kommer det som ett brev på posten. Ett nytt Sverigevänligt parti. Det som jag efterfrågat då och då p.g.a Sverigedemokraternas ibland ”skitnödiga” ställningstaganden. Exempelvis när de uttalar sig om att eventuellt släppa invandringsfrågan eller när de kickar personer för att media hänger ut dem som ”rasister”. Jag har länge misstänkt att detta skulle straffa sig på något vis. Jag hoppas att detta är av godo. Risken finns förstås att ett nytt parti får för få röster för att komma in i riksdagen. Detta vore i så fall katastrof. Då tar de bara mandat från det enda vettiga partiet (förhållandevis) som sitter där….

Men, vi ponerar att de kommer in i riksdagen. (jag tror inte att det blir några som helst problem). Då kommer ett hårdare alternativ till SD att tvinga de övriga att förhålla sig till dem. Detta kommer att vara som en fot i arslet på samtliga andra partier. Inte en dag för tidigt tycker jag.

Nej, jag välkommnar denna nyhet (om den är sann och om det nu är ett skarpare alternativ till SD, det vet vi ju inte än förstås…).

Hoppas också att ”moderpartiet”, SD, förstår att behandla uppstickarna så som de själva skulle ha velat bli behandlade. Med respekt. Det är det minsta man kan begära.

Själv hoppas och tror jag på att de kan samarbeta bra.

Följer utvecklingen med spänning…..

Annonser

2 reaktioner på ”Alternativ för Sverige.

 1. Valsamverkar det nya partiet genom ex. Valsamverkanspartiet är det ett relevant parti anser jag, men är det ett hämndparti för att stjäla SD-mandat och ändå hamna under 4% så ska vi glömma bort detta parti.

  Vi ska även komma ihåg att två små partier får färre mandat per väljare p.g.a. den jämkade uddatalsmetoden. SD behöver inget ”mindre skitnödigt” alternativ. Den ”skitnödiga” politiken är nödvändig för att kunna locka ett av fulmedia gravt hjärnförsmutsat folk.

  SD behöver möjligtvis fler uppenbara vänsterkandidater som står i bjärt kontrast till Jimmies uttalande om att SD ligger mellan S&M på höger-vänster-skalan. – Varför?
  Ekis beskriver det väl: http://jinge.se/allmant/kajsa-ekis-ekman.htm

  Människor har nämligen börjat vakna så sakta inom vänstern på olika plan:
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/02/15/ska-man-ha-respekt-for-hederfortryck-fortryckande-religioner-eller-de-som-utovar-dem/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s