Att säga som det är.

Sådärja. Där kom det. SD har tagit bladet från munnen och går öppet ut med det som vi alla vetat om sedan länge, nämligen att det är en våldtäktsepidemi som pågår i Sverige samt att förövarna väldigt ofta är av utländsk härkomst.

Nu är det bara att vänta på att få läsa i Aftonbladet, Expressen, Kuriren m.fl. om hur farligt det är att peka ut grupper, att detta riskerar att upprepa förintelsen, att den enda gemensamma nämnaren är män, att detta bara är ”fake news” mm. Detta anses långt viktigare än att få bukt på det verkliga problemet, våldtäkterna. I Sverige är det (enligt en tyst men allenarådande konsensus inom media) mycket viktigare att ingen känner sig kränkt eller utpekad än att våra döttrar, systrar och fruar skall kunna känna sig trygga. Att de skall kunna ha den helt naturliga och medfödda frihet som det innebär att kunna gå ut vart som helst, när som helst i vårat land utan att vara livrädda och utan att risken är överhängande att bli överfallsvåldtagen av en eller flera ”pojkar/män”.

Jag säger Tack!

Tack, Sverigedemokraterna för att Ni säger som det är. Tack för att Ni vågar lyfta frågan trots att Ni kommer bli utpekade som nazister, rasister, islamofober m.m. Ni kommer att vinna röster på detta, ja. Om detta är Edra antagonisters värsta argument emot Er så bör de ställa sig själva frågan; ”hur kommer det sig?”

Det är nämligen fritt fram så vitt jag vet att tala sanning. Att inte ljuga. Att inte mörklägga. Att Sveriges samlade medie-elit och etablissemang ändå valt den vägen, ja, det är inte Sverigedemokraternas fel.

Nej, än så länge har de inte lyckats med att lagstifta bort sanningen helt och hållet. Det har heller inte behövts, man har ju lyckats rätt så bra ändå med att mörklägga, ljuga och förvilla. Hittills…..

Men, vikten är på väg att slå över åt det andra hållet. Tack vare det (än så länge) fria internet. Detta, är kanske allas vår räddning?

[Jag vill bara tillägga att jag inte har någon rasistisk agenda eller någon annan dold sådan. Absolut icke! Jag bryr mig inte ett skvatt om hudfärg eller härkomst. Men, det finns ett stort men här. Att jag inte är rasist betyder inte att jag fruktar ordet och brännmärket så hårt att jag anser det vara berättigatt att slarva och fuska med statistik och sanningshalten bara i syfte att undvika att folk blir rasister. Från början var nog detta avsikten med hela mörkläggningen av dessa brott och uppgifterna om vilka gärningsmännen oftast var. Tanken var god. Men det kan sägas om mycket. Nazismen. Kommunismen. Islamismen/Islam, Feminismen/pk-ism. (ok, i feminismens namn har inga folkmord begåtts….såvitt jag vet. Men den har samma slags fanatiska följare som de tidigare nämnda)  o.s.v. Tanken var/är säkert god från början….sedan urartade det. Mycket p.g.a. att man ansåg/anser det viktigare att vara trogen mot sitt parti, mot sin ideologi än att vara trogen mot sanningen. Totalitära ideologier är av ondo. Först är de av ondo bara för motståndarna, sedan är de av ondo för hela mänskligheten….allt som oftast. Undvik dem. Ideologier. Tänk själv i stället.]

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s