Förslag till skänks.

Ibland blir både jag och andra beskyllda för att inte komma med tillräckligt konkreta förslag i olika sammanhang och frågor. Detta i synnerhet när det gäller frågan om hur vi rent konkret får bukt med islamisering och radikalisering. Det är förstås oftas struntprat, massor av konkreta förslag finns. Det är inte alls svårt att komma på effektiva sådana. Nu har jag länge spånat på en idé, en idé som fler än jag rimligtvis borde ha haft i tankarna. Jag lägger upp den här, fritt fram för vem som helst oavsett politisk hemvist att göra till sin egen. Varsågod att kopiera. I take no credit.

Anställ folk som är arabisktalande (alternativt utbilda personal i arabiska) och låt dessa infiltrera församlingen i landets samtliga moskéer. Anonyma kontrollanter. Detta i syfte att lagföra de imamer som predikar hatfyllda (och terrorhyllande/terrorinspirerande) budskap. Samt att man går ut med en offentlig varning att de moskéer som inte fyller kravet på icke våldsamma budskap och/eller har kvinnoförnedrande/kvinnoförtryckande budskap, att de helt enkelt får stänga ned. Problemet är väl att hitta tillräckligt många arabisktalande som samtidigt inte är muslimer själva. Detta är en viktig punkt för att undvika beskyllningar om att kontrollanten är ”jävig” eller själv islamist.

En variant på förslaget som vore ännu bättre och skulle förhindra sådana problem är att dessutom (då behövs inga speciella språkkunskaper för kontrollanten) ha kravet att ”predikningarna” skall hållas på Svenska. Inga konstigheter egentligen, samma tvång ställdes kyrkan inför utav Gustav Wasa när han förbjöd kyrkan att hålla predikningar på Latin. Andra länder har redan infört krav på att predikningar skall hållas på deras eget (landets) språk.

Enkelt. Bra på flera sätt, man visar en handlingskraft och ett jävlaranamma mot både terrorism, våld och förtryck. Vi skulle visa att vi som nation inte tolererar dessa avarter och att här går lag och ordning i första hand. Man visar att religionsfriheten endast sträcker sig så långt som fram till lagboken. Rätten till religion står inte över andra lagar. (eller ska/borde inte så göra som tyvärr verkar vara fallet i många förorter idag där man har ”shariapoliser”, en slags muslimska moralpoliser som inskränker människors frihet och rättigheter).

Att vi inte redan har instiftat något dylikt är ett tecken på svaghet och vekhet gentemot mörkerkrafterna. Nu vore en ypperlig tidpunkt att genomföra detta. Bättre sent än aldrig….men vänta inte för länge!

Annonser

2 reaktioner på ”Förslag till skänks.

  1. Allt har redan gått för långt i Kalle Anka landet Sverige. Ni som har barn och kanske barnbarn skall förbereda dessa på det värsta och hoppas på det bästa för deras framtid.

    Gilla

  2. Bra förslag. Man kan göra många olika saker simultant som kommer gynna barnen och samhället långsiktigt. Att förbjuda religiösa friskolor är nog essentiellt. Jag anser att alla barn ska ha rätt att betrakta alla religioner sida vid sida i religionskunskapen och alla barn har rätt att lära sig de vanligaste formerna av osanning. kan man som förälder inte leva med en vetenskapligt grundad skola bör man nog byta land, anser jag.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s