Verklighetsreviderarna.

Människor som är av annan uppfattning kring vad som skedde med Europas Judar under WW2 än den gängse och allmänt vedertagna historieskrivningen kallas ju som bekant för ”förintelseförnekare” eller ”historierevisionister”. Detta är i vissa länder, framför allt i Tyskland ett allvarligt brott med höga värden på straffskalan.

Denna artikel ska inte alls handla om just detta förnekande, utan om förnekande av andra saker. Inte historiska skeenden utan om det som otvivelaktigen händer och sker mitt framför våra ögon här och nu. Förnekandet av anledningen och orsakssamband som för vilken normalbegåvad person som helst är helt uppenbara (alternativt borde vara).

Det är dags att vi talar om de politiskt korrektas verklighetsförnekande.

Jag vill här ge tydliga exempel på vad jag menar:

 • Den alarmerande ökningen av våldtäkter och gruppvåldtäkter har enligt förnekarna inget med flyktingströmmar och invandring att göra, sådant här har Svenska kvinnor fått stå ut med sedan vikingatiden.
 • Att det brinner bilar och annat nästan varje natt på vissa orter i Sverige är inget nytt eller konstigt. Det har i alla fall inget med ”nysvenskar” att göra utan det är enbart socioekonomiska orsaker.
 • Alla terrordåd vi ser runtom i världen och nu även i Sverige är helt och hållet oförklarliga, de har i alla fall inget som helst med någon religion att göra. I så fall absolut inte med islam. IS/DAESH har inget med islam att göra.
 • Att vi enligt högt uppsatta poliser kallt kan räkna med fler terrordåd har absolut inte ett dugg att göra med vare sig invandring, öppna gränser eller med någon som helst religion att göra. Speciellt inte islam.
 • Inget annat dåligt har heller något med främmande kulturer, religioner eller värderingar att göra…exempelvis – fritt fall från balkong, könsstympning, tvångsäktenskap, giftermål med minderåriga etc.
 • Ej heller finns ett samband med ett extremt högt mottagande av människor utan utbildning och språkkunskaper (med allt vad det innebär för samhället ifråga om ”resursbehov” inom skola, vård och omsorg, ökat behov av poliser, väktare mm..) och de eskalerande ekonomiska problemen i Sverige inom exempelvis vården och skolan.
 • Att alla skatter höjs trots att vi redan ligger bland de högst beskattade i hela världen har inget att göra med att det skulle kosta mycket pengar att ta emot alla dessa människor.
 • Att vi inte har råd att behandla våra åldringar humant och medmänskligt, de som byggde vårat land av idag, det har heller inget med skenande kostnader kring flyktingmottagning och invandring att göra. Absolut icke.
 • Sjunkande skolresultat. Inget samband där heller. Absolut inte.

…listan kan göras väldigt lång. Man kan hämta direkta exempel, hur många som helst. Den sortens propaganda har vi matats med i åratal via SVT, Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Kuriren, Corren m.fl.

Det är dags att vi gör upp med denna konstiga ideologi, verklighetsförnekandet. Att de som hängett sig åt detta tar avstånd. Inte bara genom att tyst och omärkligt ”byta sida”. Vända kappan. De borde verkligen ta och förklara sig. Varför? Vad var/är syftet? Kan det förklaras med en så simpel företeelse som grupptryck.

Det är just pga detta verklighetsförnekande i den politiska korrekthetens namn vi dragit på oss de enorma problem ”utmaningar” vi har. Dessa kommer inte att försvinna av sig självt. Det spelar ingen roll om så varenda politiskt korrekta skribent, reporter, journalist eller proffstyckare slutade upp med att förneka verkligheten redan idag. Problemen finns redan inbyggda i systemet. [Vad som behövs är en politik som förmår att lösa problemen. Alla problem kan få sin lösning med hjälp av riktiga politiska beslut. Bara viljan och förståndet finns]

Men, ni måste ta erat ansvar. Ni måste bita i det sura äpplet och erkänna att ni faktiskt haft fel. I så mycket. Vi förstår att många av er handlat på det sätt ni anser varit bäst, att ni trott er stå på den ”goda sidan”. Vi förstår att en del av er agerat och uttalat sig som ni gjort pga grupptrycket inom åsiktskorridoren.

Att fela är mänskligt. Att ha fel är inget konstigt. Men för att behålla respekten och anseendet måste man kunna be om ursäkt. Att kunna göra det enda rakryggade.

Sluta förneka verkligheten. Fler och fler ser att kejsaren är utan kläder, fler och fler vågar säga det öppet.

[….jo, en sak till. Vi är inga ”troll”. Vi är människor som inte förnekar verkligheten.]

Annonser

7 reaktioner på ”Verklighetsreviderarna.

 1. Det bästa för Sverige vore att 7Klöverns politiker raderades från jordens yta. Dessa politiker är det största hotet mot Sverige och dess Pursvenska befolkning.

  Gilla

  • Att direkt och omedelbart skriva rätt ut så som man tänker eller känner är inte alltid att rekommendera. Det för inte debatten framåt och det gagnar absolut ej heller någons syfte (än möjligtvis de som man inte håller med). Att uppföra sig ordentligt och att uttrycka sig korrekt är av största vikt. Kan man inte det är det bättre att inget skriva eller säga.

   Liked by 2 people

   • Kunde inte sagt det bättre själv. Sveriges enhet och förmåga att lösa problemen positivt och konstruktivt vinner inte på hatets retorik från någon av parterna. Hatets retorik spelar globalisterna rakt i händerna eftersom de lever på konflikt.

    Liked by 1 person

 2. Vi behöver ett systemskifte. Det räcker inte att byta ut politikerna eller byta partier. Sverige-systemet bygger på att några få har makt över resten av befolkningen. De kommer aldrig att släppa den makten. Istället kämpar de för globalisering och ännu färre personer får makt över ännu fler människor.
  Vi behöver decentralisering av makten istället för som nu centralisering. Vi behöver fler människor som delar makten och att varje makthavare har enbart makt över ett litet område. Vi behöver kunniga människor i maktens korridorer. Det räcker inte med politikerbroilers.
  Tyvärr ser jag ingen lösning. Ingen som är kompetent vill ta tag i detta mastodontarbete. Svensken är för lat för att göra revolution.

  Liked by 2 people

  • Du söker således decentralisering, d.v.s ut ur EU, och mer direktdemokrati, d.v.s. fler folkomröstningar, dessutom beslutande sådana, som i Schweiz. Det kan du få, men du måste finna ett parti som skapar exakt det och sedan stödja detta parti…. 😉

   …och anser du att kompetensen saknas hos något parti att genomföra detta måste du tyvärr starta ett eget parti som genomför detta och gärna valsamverkar sig över 4% naturligtvis… 😉

   …men kanske anser du dig själv inte kompetent nog eller känner du dig alltför lat? 🙂

   Så min fråga är till dig: – Hur tänker du gå vidare?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s