Gränslöst dåligt beslut.

7 april, terrorattentat i Stockholm direkt kopplat till den ansvarslösa massinvandringen. 2 maj, regeringen beslutar att slopa ID-kontroller vid gränsen.

Märkligt.

Jag har full förståelse för att de som pendlar vill slippa allt krångel. En stor procent av dessa hade kunnat slippa krångel ändå. Med fortsatta ID-kontroller. Om vi inte varit så oerhört märkligt dumsnälla och rädda att trampa någon på tårna. Man hade kunnat kontrollera alla som inte ser Svenska ut. Men det hade i vårat land kallats för rasism av vissa.

Helt skruvat. Sjukt. Att kunna se, eller misstänka att en person inte har Svenska rötter har ju givetvis inte ett dyft med någon som helst rasism att göra.

Nåja, Grön Ungdom jublar visst. [ jubla på ni, erat moderparti kommer inte över riksdagsspärren nästa val just pga extrema yttringar likt denna. ]

Hoppas folk minns denna uppluckring av gränserna nästa gång vi drabbas av ett terrordåd. Hoppas folk minns vilka som släppte garden och vilka som applåderade. Mest av allt hoppas jag att detta beslut så snart som möjligt ses över och att ett nytt beslut tas.

Annonser

3 reaktioner på ”Gränslöst dåligt beslut.

  1. Endast att konstatera att det är idioter och dumskallar som styr vårt land.
    Fattar inte hur i h-e det kunnat gå så galet!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s