En diabolisk symbios.

Inom biologin talar man om ”mutualism” då två arter lever i samexistens  och drar nytta av varandras egenskaper. Detta är en form av symbios. Exempel på denna i naturen är tex mykorrhiza, blommors pollinering eller förhållandet mellan människan och hennes tarmbakterier.

Det finns fenomen i av människor skapade sociala företeelser inom kultur/religion/politik som påminner om denna mutualism.

Jag tänker då på hur islamister (och muslimer i allmänhet) och socialister drar nytta av varandra. I senare tid har även ”feminister” och ”antirasister” inlemmats i denna oheliga allians. Citationstecknen har jag här använt pga att dagens s.k. feminister och antirasister är inget annat än falskflaggade fejkrörelser. Feminister som allierar sig med islamister och andra muslimer är ju självklart sin egen värsta fiende. Samma med de s.k. antirasisterna, det finns få som använder och utnyttjar rasbegreppet så flitigt som just dessa.

Islam och socialism har vissa gemensamma drag. Då menar jag exempelvis idén om att människan skall underordna sig något större som en kollektiv massa där ingen plats finnes för individer att sticka ut med egna idéer. Denna större/högre makt är för muhammedanerna deras gud allah och för socialisterna är det ”partiet” med dess idéer och dess ledare. Även nationalsocialismen (nazismen) hade dessa attribut. Denna ideologi är också en socialistisk (vänster) idé, nazismen alltså. Men det vill ingen på vänsterkanten höra talas om, de kallar den helt tvärtom och falskeligen för ”högerextremism”. Men nazismen och kommunismen är mycket nära släkt, de må ha olika symboler men grundidéerna har mycket gemensamt.

Med detta sagt så menar jag alls icke att alla idéer som är sprunget ur socialismen nödvändigtvis måste vara av ondo utan jag vill här bara peka på gemensamma nämnare för ovan nämnda företeelser.

Den Svenska modellen av socialismen, socialdemokratin har fram tills våra dagar fungerat tämligen bra. Inte har den gillats av alla, men det har fungerat på det hela taget ändå. Grundtanken har varit rättvisa och en fördelning av makten och pengarna så att även de svaga (de utan makt och pengar) i samhället skall ha ett bra och drägligt liv. I ett samhälle där folk känner någon form av gemenskap kan detta fungera rätt så bra. Man har grundläggande värderingar som är tämligen likartade oavsett vart på den politiska skalan man står.

Nu har vi fått in något annat i vårat samhälle. Vissa av oss har hela tiden sett och varnat. Vi har skrikit och pekat så länge för döva öron att ingen tar oss på allvar längre. Vargen kommer.

Muhammedanernas (äldre benämning på muslimer, en mer korrekt sådan anser jag då det är frågan om en personkult mer än en regelrätt religion) grundläggande värderingar i fråga om enskilda människors liv och dess värde liknar mer de avarter och extrema varianterna av socialism, nämligen nazism och kommunism. Avsaknaden av medmänsklighet (gentemot de som inte delar deras tro/åsikter). Användandet av dödsstraff och tortyr som verktyg för att tygla och styra människor.

Bidragssystemet i Sverige blir väldigt flitigt utnyttjat av de som kommer utifrån, många gånger är de just muhammedaner. Detta är en av symbiosens kärnor. Anledningen till att mutualismen fungerar så bra. Det är djävulskt i all sin prakt.

Sossarna behöver röster. De som kommer hit vill ha bidrag. It´s a win – win situation.

Detta kommer troligtvis att fungera ännu ett tag. Men allt har sitt slut. Pengar kommer inte ur en helt oändlig magisk brunn. Ej heller valboskapens lojalitet kommer att bestå i all evighet. När vågskålen slår över och muslimer kan få en egen majoritet (så som de eftersträvar, ett världsherravälde) så kommer de göra processen kort med alla otrogna. Dom kommer inte göra skillnad på om du är sosse, centerpartist, sverigedemokrat, ateist eller kristen. Alla är vi kafirs, ”kuffar”, otrogna.

En till form av mutualism som är väldigt relevant i kontexten är den mellan muslimer och antirasismen. Muslimerna vill gärna utnyttja värdeladdade ord så som ”svarta” och ”vita” och få det till att handla om rasism. Man vill få det att verka som om vi vita förtrycker allt och alla och därmed skapa sympatier och allianser. Läs DENNA aktuella nyhet så förstår du precis vad jag menar.

Vänsterpartiet, Feministiskt Initiativ, Muslimska brödraskapet (och andra islamister) och den ”antirasistiska rörelsen” är som en månghövdad hydra. Ett odjur som hotar vårat samhälle och hela våran civilisation i slutändan då den som kommer stå som slutgiltig segrare är islam. Vill du veta hur så är det bara att skaffa dig lite grundläggande förståelse kring det matematiska begreppet ”exponentialfunktionen” samt titta på hur de demografiska siffrorna ser ut i Sverige (och övriga västvärlden). Vi går en skrämmande framtid till mötes. Se DENNA youtube film.

[ Vill man på djupet förstå hur och varför vissa muslimer och deras organisationer agerar så som de gör rekommenderar jag att man sätter sig in i vad det muslimska begreppet ”taqiyya” står för. Det finns mängder av information om detta på nätet. HÄR hittar du en sida med mycket information. Själv anser jag att det är av yttersta vikt att vi alla försöker att förstå och sätta oss in i vad islam är, vad dess mål och mening är. Av ren självbevarelsedrift. ]

Annonser

En reaktion på ”En diabolisk symbios.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s