När är det nog?

Många många gånger förr har känslan infunnit sig. Känslan av att man lever i ett land som näst intill blivit ett offentligt dårhus. De som styr och ställer såväl som de som finner sig i det känns mer och mer dåraktiga. Politiker, media med dess ”journalister” och en rätt stor andel av befolkningen verkar blinda.

Även jag själv blir mer och mer avtrubbad. Man läser allt oftare om all djävulskap som sker. [Man blir ”van” med att läsa om eländet, man blir så less på det….man läser ofta bara rubrikerna, man orkar och vill inte se allt. Det är svårt att ta in att Sverige faktiskt blivit riktigt otäckt på många ställen…]  Men de värsta sakerna, de hemskaste, är oftast förpassade till lokalnyheternas utrymme.

[Huvudlös kvinna hittad…] [Ung kvinna utsatt för…] [Gruppvåldtäkter i Sverige] Detta är bara några axplock jag just denna morgon läst om i en av grupperna jag är med i på facebook. WGM-White Girls Also Matter en grupp vars namn anspelar på det faktum att Svenska (vita) kvinnors liv inte verkar vara speciellt mycket värda i förhållande till exempelvis invandrade människor (av båda kön). Säkerligen beskylls grupper som denna för ”rasism” då den innehåller ordet ”white”, till skillnad från Black lives matter som åtnjuter medias sympatier. Men vad annat kan man säga, än att våra egna Svenska unga tjejer är lovligt byte? Vi har vårat ”rättsväsende” att tacka för det. Här också saxat ur flödet på facebook denna morgon: [Åklagaren ändrar sig…] Allt oftare läser man om att domar rivs upp och blir mildare. I just fall som detta, där gärningsmannen/männen är av utländsk börd och offret en Svenska. Ofta har jag läst att gärningsmän i aldrig så grova övergrepp frias eller tom får skadestånd på tiotusentals ibland så mycket som ett par hundra tusen kronor. TROTS att de varit delaktiga…man har bara inte kunnat bevisa vem som gjort exakt vad. ÄR INTE DETTA SINNESSJUKT? [Friad för våldtäkt…] Varför renderar inte detta i folkliga protester? Varför blir det inte en mediestorm? Varför kräver inte ledande politiker att somliga i rättsväsendet ”får foten” och beläggs med yrkesförbud?

En hel del otäckheter blir knappt mer än en liten, liten notis i de större tidningarna, många gånger inte ens det. Det är tyst.

Annat ljud i skällan blir det då någon muslim provocerar fram någon form av reaktion till sin klädsel. Exempelvis nu senast då SAS är tvugna att försvara sin klädkod. Klädkoder är visst något som inte borde gälla muslimer. Alla deras religiösa regler borde få stå över alla andra regler tycker många av dem. En stor del av vårat etablissemang håller med. Sådant här är jätteviktigt i knaslandet Sverige. Sådant här är big news. Detta skrivs spaltmeter om i allt från upprörda insändare som naturligtvis ges stort utrymme till många tidningars ledarsidor, m.m.

Det är skevt. Otroligt skevt. Nyhetsförmedlingen såväl som reaktionerna.

Det borde för länge, länge sedan ha blivit en folkstorm. En revolution näst intill. Enorma massprotester. Dessa har uteblivit pga att man som jag blivit avtrubbad av allt elände. Det har inte blivit så här över en natt, det har lömskt smugit sig på…vi har ljugits för. Många har svalt lögnerna. Många kommer inte ”vakna upp” föränn de själva eller någon de håller kär drabbas, somliga kommer inte ens då att fatta….att erkänna att de haft fel. Dessutom är vi Svenskar sådana av naturen att vi inte vill sticka ut, vi tål inte att bli pekade på. Sådant är bara för läskigt. Man vill bara vara anonym. En del av massan. Vi är oerhört indoktrinerade i ett socialistiskt (a lá Svensk Socialdemokrati) beteende, tankemönster, ”den Svenska modellen” o.s.v.

Vi lever i en tid av MASSPSYKOS.

Den har flera namn. Politisk korrekthet. Godhetsnarkomani. Åsiktskorridor. m.m.

En enda anledning har jag kvar till att jag ens orkar bry mig längre. Jag är far. Jag har egna barn. Jag vill kunna bo kvar i detta mitt fädernesland. Jag vill att mina döttrar skall kunna växa upp här i någorlunda trygghet. Det är därför jag fortfarande bryr mig. Det är därför jag måste orka med att fortsätta. Att fortsätta bry mig.

Annonser

3 reaktioner på ”När är det nog?

  1. Dårskapen i Sverige har pågått under många årtionden. 1975 när Riksdagsbeslutet togs av en enhällig Riksdag med Olof Palme i spetsen att Sverige skulle vara ett mångkulturellt land blev det riktiga startskottet för Sveriges och Svenska folkets värderingar skulle upphöra. Nu var det mångkultur från jordens alla hörn som var landets räddning. Vi som har ögon att se med öron att höra med och en fungerande hjärna har sen något / några årtionden tillbaka kunnat konstatera att det blev allt annat än lyckat. Lyckas inte vi som idag är i vuxen ålder vända denna negativa trend som Sverige befinner sig i kommer det att bli dagens barn och deras barn som får ta sig ann uppgiften eller leva som andra och tredje klassens medborgare. Jag har varnat för detta under många år men tyvärr för döva öron. Svenskar som idag lever efter ur hand i mun principen kommer att få ett mycket bryskt uppvaknande framöver.

    Liked by 3 people

  2. Mediernas ägarförhållanden och ägarnas agenda styr innehållet i den diskurs du betraktar. Det fungerar som med illusionisten. Han visar upp något med ena handen för att dölja vad som pågår med den andra handen. Mediernas ägare äger även andra aktier och stödjer därför det militärindustriella komplexets globalistiska strävanden av geopolitisk dominans, krig, stöttande av terrorister mot demokratier som ex. i Syrien.

    Frågan du själv bör ställa dig är varför du betraktar illusionerna som de vill att du ska betrakta? Varför inte betrakta vad de döljer istället genom de medier som avslöjar dem, ex. länka till dessa i din blogg och citera dem? Då får du både illusionen och förklaringen samtidigt som du dessutom delar med dig av. Mycket trevligare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s