Trojansk häst.

Ibland kan man få känslan av att ”vindarna har vänt” vad gäller den politiska debatten i Sverige gällande frågor som rör invandring, integration, asylsökare, mm. Allt som rört dessa ämnen och angränsat dit har varit strikt kontrollerat via den tysta överenskomna åsiktskorridoren. Den politiskt korrekta (pk) uppfattningen har dominerat. Denna lever i allra högsta grad kvar ännu, men fler och fler bryter sig ur dess grepp och vågar yppa tankar som är hädiska mot denna doktrin. Jag tänker på intervjun i Nyheter Idag med Qviberg (som iof fegade ur och pudlade), Jag tänker på Marcus Birro som ”gjorde slut” med etablissemanget för x antal år sedan och nu senast på Jonas Gardell som får känna på den stenhårda åsiktskontrollen då han både haft fräckheten att umgås med nämnde Birro samt kritiserat ”brunstämplingen” av Ivar Arpi.

Det finns viss anledning att vara/bli försiktigt hoppfull kanske?

Men, det sker saker i det fördolda. Hela tiden.

Jag tänker nu på den enligt mig otäckaste förvandlingen av vårat samhälle. Vi är på väg mot ett samhälle där extrema krafter vinner mark. För knappt en månad sedan invigdes Norra Europas största moské. En salafistisk, wahabitisk moské. Samma slags ”religion” de har i Saudi-arabien och i IS kontrollerade delen av Syrien. Detta sker helt tyst och omärkligt. Våra folkvalda och våra medier tiger och är väldigt måna om att inte ge detta uppmärksammhet i hopp om att det ska få ske helt utan protester och kritik.

Jag vill uppmana alla att läsa denna artikel i Newsvoice som berättar mer detaljerat om bygget som borde varit en riksnyhet och gett upphov till starka protester och kritik.

Frågan är inte om Sverige och Europa kommer att bli mer och mer muslimskt. Vi, de sekulära och frihetsälskande samhällen som dominerat denna kontinent sedan upplysningstiden ungefär är på väg tillbaks. Tillbaks till en mörk medeltid. Fast värre. Denna medeltid blir inte som den förra. Nu kommer vi gå från extrem frihet till extrem ofrihet. Dessutom kommer förtrycket utifrån. En främmande makt som invaderat och övertagit oss helt i det tysta. Helt omärkligt och (nästan) utan blodsspillan. Våran media och våra folkvalda har sett och vetat om denna trojanska häst men valt att hålla tyst. Nej förresten, de har inte bara hållit tyst, de har faktiskt hjälpt till aktivt för att dölja denna.

Inte bara i Sverige byggs enorma moskéer med våra politikers tillstånd. Läs här.

Nu är tiden bråd. Tiden är inne att göra upp med de som hållit tyst om och tillåtit denna främmande makt att få fäste i vårat land och på våran kontinent. Det allra minsta var och en av oss kan göra är att sluta stödja dessa våra dödgrävare. Prenumerera inte på mainstream medier. Säg upp TV-licensen. Stöd alternativen. Hjälp till att upplysa din omgivning med viktig information, tex Newsvoice artikeln jag länkade till här ovanför. Eller artiklar från tex Fria Tider som är en av de viktigaste nyhetsförmedlarna vi har i Sverige.

Jag har sagt det förr och kommer att upprepa det om och om igen. Information, riktig information är det starkaste vapen som finns. Det finns inget försvar i världen som biter på sanningen. Stå upp för den. Innan det är försent. Människor kan nämligen bekämpas, mördas och fängslas. Detta sker på många håll i världen, vi vill inte hamna där vi också. Det är illa nog som det är.

Bekämpa tyrannerna och deras beskyddare.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s