Rim och reson.

Om man är Sverigedemokrat får man stå till svars för att någon av grundarna skulle ha varit nazist. Man får då en del av skulden för alla brott mot mänskligheten som begicks under andra världskriget. Man förväntas fördöma nazism, dock får man fortsättningsvis i alla fall finna sig vid att kallas för det. Nazist.

Om man är muslim så behöver man inte fördöma eller ta avstånd från muslimska terrorister. Varken muslimska organisationer eller företrädare gör det. Ingen kräver det heller av dem. Det vore ju islamofobiskt.

Dagens pk-logik.

[allt kommer gå åt helvete?]

Annonser

3 reaktioner på ”Rim och reson.

 1. Nationalsocialister finner du inom sionismen och inom NMR, sannolikt inte i SD. För att vara med i SD måste man både vara emot svensk nationalsocialism (d.v.s. rensningen av rasfrämlingar från Sverige) samtidigt som man är för israelisk nationalsocialism, d.v.s. den etniska rensningen av palestinierna från FN-lagstadgat område.

  Således bör du som SD-medlem inte anklagas för att vara ”nazist”, men ev. för att vara ”sionist”.

  Men sionismen och SD, precis som sex-klövern är givetvis ansvarigt för de brott som begås mot mänskligheten idag via Nato, helt enkelt genom att vara för Nato. Bevis:
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/05/23/kritik-sverigedemokraterna-underkastar-sig-nato-vilket-kommer-skapa-fortsatt-asylkaos-for-sverige/

  Men du eller SD ska helt klart inte kallas ”nazist”, det vore fel. Det vore fel att ens kalla någon annan för det heller då det vore nedsättande. Ingen svensk nationalsocialist idag är ej heller ansvarig för Hitlers imperialism 1933-1945 i Europa, även om många gamla nationalsocialister valt att pudla duktigt.

  På samma vis behöver heller ingen muslim fördöma eller ta avstånd från muslimska terroristers imperialism när de invaderar Syrien olagligt, även om det naturligtvis skulle se bra ut, men jag tror de har en logisk rädsla för repressalier från extrema islamister.

  Jag kräver det inte heller av muslimerna. Jag vet vilka bekymmer de har med den religiösa idiotin i sina hemländer. De är inte islamofober för det. Deras rädsla för extrem islamism är INTE ologisk, således ingen ”fobi”.

  Tänk på saken! Det är både troende och sekulära muslimer som bekämpar IS och andra rövarband i Syrien. Alla muslimer är således inte fienden. De kommer gladeligen bege sig hemåt så snart idiotin är avslutad där nere.

  Gilla

  • Jag håller absolut inte med dig om att man tvunget måste vara sionist för att vara SD medlem. Alla Sverigedemokrater är inte det. Dessutom beror det på vad man lägger in för betydelse i ordet sionism. Ej heller är alla Sverigedemokrater pro-NATO. Jag är väldigt kritisk emot NATO och är definitivt starkt emot ett Svenskt medlemskap. Vad jag vill ha sagt är att man ska inte tro att alla medlemmar stöder alla åsikter som partiledningen har. Själv anser jag att de är ute och cyklar i vissa frågor, men att SD fortfarande är ett av de största hoppen (eller verktygen, bästa verktyget?) vi har för att få Sverige ”på rätt köl”. Jag är inte blint lojal mot något enda parti, om de missköter sig för mycket så ryker mitt stöd. Säkert tänker många med mig så…

   Liked by 1 person

   • Det är sant, men det verkar som om SD-ledningens viktiga val inte baserar sig på vare sig folkvilja eller logik, således är något sannolikt fundamentalt fel och när något är fundamentalt fel måste man starta nya partier som valsamverkar sig in och kan ersätta det som är fundamentalt fel.

    Det finns inget annat rimligt val, som jag ser det. Man bör inte ge sig in i vad som kan liknas vid en fisk som börjat ruttna vid huvudet, fastän resten av fisken är relativt OK.

    Man kan sannolikt inte göra om den fisken till jordgubbstårta ändå. Det måste finnas en reell chans att lyckas med företaget också och när man börjar göra jordgubbstårta har man dessutom möjlighet att använda rätt ekologiska ingredienser.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s