Allt går att lösa, tro inget annat!

På vitt skilda ställen kan man läsa om att ”terrorismen går inte att stoppa”.

Jag håller inte med. Jag tror inte på det, det är helt enkelt skitsnack. Däremot så erkänner jag att vi i väst kommer förmodligen inte att lyckas att stoppa terrorismen. Men att det inte skulle gå. Nix. Fel. Tankevurpa.

Det går. Men det går inte om man inte identifierat dess orsaker korrekt. Det går självklart inte att stoppa om man vägrar se och tala om vilka det är som utför terrorismen och varför de gör det.

Men detta gäller vilka problem som helst. Inte ett endaste problem går väl att lösa så länge man inte vill förstå dess orsaker?

Problemet är en viss religion. Problemet är att terrorister finner stöd i sina religiösa texter att utföra vidrigheter mot de som inte är hjärntvättade på samma sätt. Problemet är att de hatar våran västerländska fria livsstil. Problemet är att de flesta andra anhängare av denna religion vägrar att ta avstånd från våld mot ”de otrogna”. Problemet är att vi fått ett samhälle där detta är tabu och där detta är belagt med en hatstämpel och en rasiststämpel att uttala sig om.

Nu har jag identifierat problemet. Då skulle man kunna sätta in åtgärder för att eliminera terrorism. På sikt. Det går inte över en natt, men på sikt måste vi bli av med detta. Vad har vi att välja på? Att acceptera eländet? Att ta dessa ”förluster”? Nästa gång kan det drabba någon du älskar. Jag anser att det är oacceptabelt. Jag anser att alla vapen som går måste sättas in i kampen mot detta. Vårat samhälle kommer inte att överleva annars.

Receptet: Stäng gränserna i hela Europa. Kontrollera noggrannt alla som kommit hit. Vad har de för religion? Har de ett hat mot ”väst”? Utvisa dessa. Infiltrera de religiösa församlingar som misstänks hysa fundamentalister och avslöja alla extrema imamer, utvisa dessa. Utvisa alla och envar som uttrycker stöd för IS/Daesh och andra extrema islamistiska grupper. Begränsa all religion i det offentliga rummet. Förbjud religiösa friskolor. Var stenhård och konsekvent mot all religiös fundamentalism. Slå ned stenhårt mot alla tecken på detta. Utvisning från vår världsdel så långt det går. Alternativt inkapacitering på livstid. Låt inte de religiösa fundamentalisterna få frodas i egenkontrollerade no-go zoner. Tillåt inte stenrika oljestater att bygga moskéer i Europa.

Långsiktigt går det att bli av med farsoten. Vad som händer nu är precis det motsatta. Vi tar oupphörligen emot potensiella terrorister var dag. Det blir allt omöjligare att kontrollera alla. Det handlar om att volymerna har varit och fortfarande är för stora. Ett totalstopp måste till så snart som möjligt och en noggrann kontroll av alla och envar som redan kommit måste till. Ett stopp på islamiseringen är ett måste. Det går att genomföra. Det kommer ta tid, men det går. Vi har inget att välja på om vi vill få bukt med terrorn.

Men viljan saknas. Den politiska viljan och det politiska mod som krävs.

Alla böner i världen kommer inte hjälpa. Inget ”stand for Manchester, Nice, Stockholm, Bryssel, London”…etc har hittills hjälpt, varför och hur skulle detta göra ett skvatt? Inget ”Je suis” kommer ändra ett skit. Tyvärr.

Hårt mot hårt.

Detta måste få ett slut.

En oerhört stor och viktig del är givetvis också att väst (USA) måste lämna sina krig i mellanöstern/nordafrika. Låt dem hållas ”därnere”. Alternativt att vi, Europeiska nationer inte stödjer USA´s krig. Med ett förbehåll: de ska inte tillåtas skaffa kärnvapen. Stäng gränserna. De kan ha sin värld så kan vi ha vår. I fred. [Detta är ju en av terrorns rötter, eller ursprung om man så vill. Att USA bombar och krigar ”där nere” och att folk då flyr. Vi, lilla Sverige kan inget göra åt det kanske, inte mycket i alla fall. Men, vi måste inte ta emot alla som flyr. De måste inte fly ända upp hit till oss heller. Det är inte Sverige som startat krigen.]

Annonser

14 reaktioner på ”Allt går att lösa, tro inget annat!

 1. Artikelförfattaren uttrycker sig med vägledning av det sunda förnuftet och med rationalitetens klara och erforderliga skärpa. Det finns icke en hållbar anledning till motargumentation och undertecknad samhällsdebattör kan bara konvojera vederbörandes ställningstagande och ge en eloge för den utomordentliga analytiska förmåga som här exponerats.
  Rent parentetiskt kan man dock ana att uttrycket inkapacitering, det vill säga oskadliggörande av allmänfarliga kriminella genom ett icke tidsbegränsat fängsligt förvar, av misstag kommit att utbytas mot ett annat och i sammanhanget felplacerat ord. Ett tekniskt misstag med vilket den rättsinnade läsaren har allt överseende.
  Andreas 🙂

  Liked by 1 person

  • Jag har en länk till Vetenskapliga partiet under rubriken ”Partier”, där hade det inte funnits om jag inte gillat det. Jag kommer själv förmodligen rösta på SD. Detta pga att jag tror att de har störst chans att förändra i och med att de redan är inne i riksdagen och att de med stor säkerhet (enligt mig) kommer bli största enskilda parti 2018. Jag tror att en röst på SD svider mest för etablissemanget, det spelar också in.

   Gilla

   • Jag förstår hur du tänker. Jag har själv tänkt så ett val. Jag ville rösta på exakt det som bespottades mest av politikeradeln och monopolkapitalets medier.

    Det var när jag såg den feta Israelflaggan på Avpixlat som jag började fundera på hur det verkligen låg till med SD. Israel är ett av världens mest kriminella länder just nu tillsammans med USA och Saudiarabien och Israels ledarskap jjämförs med nazismen av en general i Israel. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/05/23/omkoppling-av-tankemonster-tva-israeler-jamfor-israel-med-nazismen-under-hitler/

    Medierna som ägs av monopolkapitalet håller upp SD och spottar på SD endast eftersom SD i allt viktigt är på monopolkapitalets sida som är på Israels sida. Det skapar sympati för SD. men varför har då just dessa herrar valt just SD?

    Tja. Ta ex. en titt på Bilderberggruppens medlemmars bakgrund och jag tror att du skall bliva upplyst!

    En röst på SD svider sannolikt inte nämnvärt hos monopolkapitalet. SD är ett av alla högerpartier, precis som de flesta andra partier i riksdagen, ett parti som leder till konflikt. Precis vad de önskar sig.

    T.o.m. Vänsterpartiet har hållit käften om värdlandavtalet och Nato sedan september 2015 och har nu t.o.m. börjat jollra om hur bra EU kan bli. Det luktar korruption.

    Själv ser jag ingen annan rimlig väg än nya partier som valsamverkar sig in och ersätter dem. Är det orimligt?

    Liked by 1 person

 2. Detta låter högst rimligt och dynamiskt, varför vi alltid kan sätta vår förhoppning till nya friska krafter som med gemensamma krafter förmår vädra ut den vederstyggliga stank den nuvarande svenska makthierarkin, denna septiska septett med en i samtliga avseenden fatal politik, producerat till svenska folkets nackdel och nesa.
  Själv är undertecknad samhällsdebattör i hobbyversion en gammal moderat, vilken för ett antal år sedan insåg det nödvändiga i att byta partitillhörighet och ansluta sig till Sverigedemokraterna.
  Detta utan några som helst anspelningar på Geijer och ensamheten i en bräcklig farkost.
  Andreas 😉

  Liked by 1 person

  • Moderaterna är skickliga lurendrejare. Moderaterna är en av de monopolkapitalistiska anledningarna till flyktingkaoset, vilket deras egna asylbaroner säkerligen profiterat på kortsiktigt. Samtidigt är de väl medvetna om att det kommer gå åt pipan för Sverige, men det stör dem inte så länge de gjort sin profit och smugit undan den i något skatteparadis, medan du och jag ska betala för kalaset.

   Liked by 1 person

   • Nå! Det var allt ett sanningens ord, min gode Martin. Tack för Din franka motreplik, till vars innehåll jag fullt och fast samtycker.
    Vad Reinfeldt beträffar återfinns denne notoriske illgärningsman i var redig medborgares vreda åminnelse och vars försyndelser mot nationen aldrig skall förgätas, än mindre förlåtas.
    Andreas 🙂

    Gilla

   • Det som för mig är allra mest förvånande efter all skit Moderaterna pysslat med är SD:s flirt med dem.

    SD och de som kommer rösta på dem är riktiga loosers i mina ögon p.g.a. detta.

    Om det vore någon djävla ryggrad i SD och dess folk borde de borde fördöma alla de politiker som rev upp Lucia-beslutet och berömma alla de politiker som skapade det, bl.a. Ingvar Carlsson.

    Vilket djävla liv det skulle bli. DET vore ryggrad!

    Liked by 1 person

   • Undertecknad hobbyskribent får även denna gång ge den uppenbarligen något eldfängde, dock alltid läsvärde, Martin rätt. Emellertid kan det te sig kontraproduktivt för SD att såhär i initialskedet driva en alltför kontroversiell och spektakulär linje, varför det återstår att se vad partiet förmår åstadkomma efter det ödesmättade valet 2018.
    Åkesson et consortes anser sig förmodligen vara mest betjänta av att i nuläget ådagalägga en konciliant attityd gentemot de moderata skabbrävarna och deras ledarhona.
    Andreas 🙂

    Liked by 1 person

   • Hur skulle det vara kontraproduktivt eller kontroversiellt eller ens spektakulärt?

    Hur ska SD kunna åstadkomma något av värde utan att dra folk ur alla led?

    De andra partierna spärrar ju SD med alla medel de kan. Således måste man ge dessa partier exakt det som kommer skada dem mest.

    Jag tror att Åkessons/partiledningens positivitet till ”skabbrävar” är dödligt farligt för SD om de vill vinna valet 2018, såväl som den kriminella Nato-vurmen och den nazistiska/sionistiska Israel-vurmen är farlig för populariteten.

    SD går emot folkviljan på punkt efter punkt. Det kommer inte leda till vare sig röster eller förändring.

    Liked by 1 person

   • Ber om överseende med dröjsmålet och kan blott konstatera att jag även denna tredje gång må bifalla Dina yttranden.
    Vi är givetvis båda väl medvetna om den diskrepans som råder mellan den offentliga politikens strategier och den privata ideologiska övertygelsen.
    Bibringades under ett tidigt stadium intrycket av SD:s benägenhet att falla till föga och goutera vad som egentligen strider mot partiprogrammet och den fundamentala intentionen att verka för radikala förändringar. SD har någonstans uttryckt sig att det är dags att säga ifrån och stå upp för det som är rätt, för vår plats i världen.
    Hur en sådan statskonst i praktiken skall kunna genomföras med något av de övriga och öppet nationsfientliga partierna involverade, är även mig en gåta och naturligtvis hade man önskat att partiledningen hade slagit den svenska näven i bordet på ett mer kraftfullt sätt än att endast åvägabringa ett lätt klirrande bland kaffefaten.
    Avslutningsvis ber jag att få emfasera min totala avsky för den nu strategiskt vitaliserade antisemitismen, vilken är lika avskyvärd som det suicidala islamistjuckande vi dagligen ser prov på och som ger direkta kopplingar till hur den nationalsocialistiska tanken snabbt förankrades i det allmänna medvetandet. Etablissemanget har ju redan lyckats med konststycket att inseminera svenska folket med vanskapta tankefoster, varför en stor del av befolkningen nu går havande med den vådliga villfarelsen att Sverigedemokraterna representerar den nya tidens mest monstruösa skapelser, varför mobbningen mot SD åtnjuter regimens fulla gillande.
    Tack för det intressanta meningsutbytet, vilket förmodligen varit undertecknad till mer gagn och glädje än det varit för mottagaren.
    Andreas 🙂

    Liked by 2 people

   • Det suicidala “islamistjuckandet”, som vi dagligen ser prov på från delar av politikeradeln, är kanske inte så märkligt när man känner till de resurser som Wahhabismen använder för att muta politiker till att införa denna bokstavstroende och fullkomligt makabra sekt i Sverige.

    Avslutningsvis vill jag poängtera att kritik mot monopolkapitalet och mot Israels lednings olagliga etniska rensning mot palestinier är allt annat än några antikänslor mot semiter eller ens mot judar.

    Israelen tror ofta visserligen felaktigt att judendomen är en ras, men ibland förstår denne helt riktigt att det är ytterligare en sekt som inte heller den, med sin Metzitzah (skärande i oskyldiga pojkars genitalier och mohelens direkta sugande av blodet), hör hemma i Sverige på något minsta lilla vis, men även den givetvis bör praktiseras exakt där den hör hemma, nämligen i närheten av andra liknande galna sekter från samma område.

    Semiter som däremot konverterat till ex. kristendom eller atism kan givetvis höra hemma i Svergie om de är lojala med Sverige på riktigt och inte beter sig som den vilseledande Wolodarski och helt tydligt verkar vara mer lojala med den amerikanska och den israeliska flaggan än med den svenska flaggan i sin mission.

    Semiter som fördömer Israels olagliga beteende, precis som vissa Israeler gör, bl.a. en f.d. israelisk general, kan givetvis höra hemma i Sverige, men inte annars. Då bör de enligt min egen menig flytta till sitt älskade Israel och deltaga i den olagliga etniska rensningen av palestinier och vifta sin flagga där tills de når sitt eget nationalsocialistiska imperialistiska Stalingrad.

    Jag skulle inte vilja kalla Sverigedemokraterna för den nya tidens mest monstruösa skapelser, snarare den gamla tidens sista desperata försök att lura folket till att hålla kvar vid monopolkapitalism, Nato-vurm och Israel-vurm.

    Mobbningen mot SD åtnjuter sannolikt regimens fulla gillande för att den ogillde regimen vet att allt den spottar på kommer få sympati och gillande hos folket. En taktik som bygger på ett välkänt argumentationsfel som kan liknas vid att: Hundbajset som den elake spottar på borde vara gott.

    Varför inte sluta betrakta det bajs som den elake pysslar med och baka en riktigt god ekologisk jordgubbstårta istället?

    Ja. Tack för det intressanta meningsutbytet. 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s