En dag att längta till.

När man som jag och hundratusentals andra Svenskar inhämtar sin information, sitt nyhetsflöde från fler källor än de ”pk-certifierade” så får man ibland (ofta) vissa tankar och funderingar. Man undrar om någon ljuger för en. Man undrar vem man skall tro på. Hur kan rapporteringen och reflektionerna kring denna skilja sig så diametralt?

I Aftonbladet läser man sällan eller aldrig nuförtiden om alla de anlagda bränder, bilbränder, husbränder, lastbilsbränder och industribränder som det rapporteras om i Avpixlat så gott som dagligen, i alla fall varje vecka, ofta flera ggr i veckan.

Expressen rapporterar inte ofta alls om alla de våldtäkter som sker varje dag i vårat land, våldtäkter begångna av ”nyanlända” eller andra utlänningar och där offren uteslutande är Svenska tjejer/kvinnor. SVT har aldrig några inslag om den brutala miljö som är förhärskande på många skolor, där alla tjejer som inte är klädda i slöja får höra ovädningsord och vissa får utstå dagliga sexuella trakasserier. Ibland går det så långt att någon stackars tjej blir våldtagen på skolans toaletter.

Vi som läser Fria Tider vet att detta sker.

Här har vi både lösningen på problemet och problemets orsak i ett och samma ”fenomen”. Snedvridningen av nyheterna. Obalansen.

Problemen vi har i Sverige beror på den s.k. ”gammelmedias” mörkläggning av nyheter. Deras ljugande om bl.a. invandringens fördelar. Deras utelämnande av allt det hemska som följer i den stora massimmigrationens spår. De ljuger medvetet om allt som rör detta ämne. Skönmålar, förvränger och utelämnar. De skönmålar när de väljer att bara göra reportage om de som lyckas, de skötsamma och duktiga, högutbildade invandrarna visas upp. De förvränger när de talar om Svenskar när de rapporterar om våldtäkter och  gruppvåldtäkter. De utelämnar när de inte berättar om att det brinner bilar var och varannan dag i flera av landets städer.

Denna rapportering är den enda nyhetsrapporteringen vissa människor får. Det är klart att de inget vet eller förstår då om det inte är så att de själva bor i eller i närheten av ”problemområdena”.

En del människor har ingen kontakt med verkligheten. De får heller ingen riktig bild om de bara läser mainstream media. Själv hämtar jag inte all information från Nyheter Idag eller Fria Tider eller Avpixlat, men, om jag inte läste dessa skulle jag missa en massa viktig information om vad som händer och sker.

Det dom gör när dom skönmålar, förvränger och utelämnar är inget annat än kriminellt. Det är ren och skär kriminalitet. Det är kriminellt på samma sätt som tex Kim jong-Un´s Nord-Korea ljuger för sitt folk via statskontrollerade organ. Den stora skillnaden är att vi har ett fritt och någorlunda ocensurerat internet. Än så länge.

Vad vi kan hoppas på och hjälpas åt med allesammans är det som jag ”predikat” om så många gånger nu. Nämligen att fortsätta stödja alternativ media. Att sprida de nyheter dessa förmedlar, det som regimtrogna medier utelämnar. Upplys folk omkring dig. Om vi lyckas med detta, att upplysa folk omkring oss så borde etablissemanget få en sån käftsmäll, en sådan knock-out nästa år att det blir tilt och stjärn-stopp.

De förtjänar inget mindre. Det de gjort och gör ÄR kriminellt! Att ljuga för och manipulera ett helt folk, en hel nation är kriminellt på en sådan skala att det är lätt att ta det för något annat. Men tro mig, de är brottslingar.

För var dag som går kommer domen allt närmare. Domen kommer i valet 2018.

Sverigedemokraterna kommer att göra ett historiskt val. De kommer få långt över 30%. Detta kommer att skapa panik och oro hos övriga partier och i media. Vi kommer att få se de konstigaste krumbukter och uttalanden och rapporteringar med djupt tagna och chockade nyhetsankare som inget förstått och som litat på de sämsta opinionsinstitutens lägsta SD siffror.

Jag längtar.

[ Det kommer att bli en sådan gråtfest och uppvisande av ynkedom i TV rutorna som får BREXIT och Trump rapporteringarna att blekna. I ärlighetens namn, jag myser faktiskt vid blotta tanken av att få se de pk-hjärntvättade galningarna få spelet i direktsändning.]

[ En inte helt vild gissning är att vi kommer att få se en ”bred koalition” en blocköverskridande regering. Kanske t.o.m en samlingsregering där SAMTLIGA andra riksdagspartier måste gå ihop för att hindra SD från regeringsmakt? Jag skulle inte bli ett dugg förvånad. MEN om detta händer så hoppas jag innerligt att Jimmie uppmanar alla sina väljare till en generalstrejk eller dylikt. Då jävlar anamma är måttet rågat, då hoppas (och tror jag faktiskt) att Svensken kanske fått nog av Nord-Korea fasonerna. Då går vi man ur huse! Eller hur? ]

Annonser

4 reaktioner på ”En dag att längta till.

 1. Hej,

  Det var ett bra inlägg.

  Själv är jag tveksam till SD, inte för att jag direkt ogillar SD, utan för att jag befarar att de inte är kompetenta och handlingskraftiga nog att vrida Sverige rätt. Det är fortfarande för mycket folkhemsromantik över SD’s tankegods. Iofs är denna svaghet hos SD lättare att föredraga framför de övriga ”etablerade partiernas” postmodernistiska snömos.

  SD (om det nu är de som vill rädda landet?) måste snart släppa sargen och se det (s)-märkta ”folkhemmet” för vad det verkligen är, en socialistisk dystopi.

  Sossarna har verkligen lyckats med konststycket att inbilla majoriteten av svenskarna (varav många är SD:are!) att folkhemmet är något fint och eftersträvansvärt, trots att konstruktet i själva verket är grogrunden till det elände vi bevittnar idag.

  Förklaringen är att det svenska ”folkhemmet” grundade sig på en materialistisk (och marxistisk) samhällssyn, där individen i en sann totalitär anda är underordnad en styrande elit.

  Sverige behöver en omvälvning i grunden där den enskilda svenska medborgares rättigheter återigen sätts i främst.

  Att återigen få folk att tänka som individer ÄR Sveriges sanna utmaning.

  Och, underskatta aldrig inkompetensens destruktiva krafter.

  Med vänlig hälsning,
  Gustav H

  Liked by 2 people

 2. Tyvärr har sossarna dolt statistiken vilket ger fritt spelrum till både spekulerande överdrifter och underdrifter. Själv skriver jag inte om all skit för det gör folk ledsna och apatiska eller våldsamma, beteenden som inte löser någonting alls, men skapar mer problem.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s