Den ständiga dubbelmoralen.

Vita män hit och vita män dit. Det är väldigt populärt i vissa kretsar att klanka ner på just vita män. Det är helt okej att peka ut just denna grupp som en kollektiv enhet. Vi förväntas också att ta på oss skulden för allt ont som någonsin gjorts och som fortfarande pågår i denna värld. Allt medans samma folk som pekar ut vita män (eller ofta ännu mer specificerat ”vita medelålders män” ibland också med ett föraktfullt ”feta” innan) är rasismens främsta motståndare. De vill gärna kalla sig ”anti-rasister”.

Detta är ju så patetiskt. Varför är det rasism att dra svarta över en och samma kam medans det går alldeles utmärkt med vita (så länge de är män)?

Om vi vita män nu är en slags homogen grupp som man kan klanka ner på och dra i smutsen utan att detta är rasism, då bör man rimligtvis även kunna visa på allt det motsatta som denna grupp människor har gjort. Både historiskt och i nutid. Det skulle krävas volymer att försöka få ihop en någorlunda komplett lista.

Listan kommer att bli så löjligt lång. Nästan alla stora vetenskapsmän, innovatörer,upptäckare, pionjärer, samhällsbyggare, filosofer i alla vetenskapens fält (och andra fält) har detta gemensamt. De är nästan alla både vita och män, nåväl, väldigt många är de åtminstone även om en skaplig andel är Kineser och Japaner eller andra östasiater. Att påpeka (inte påstå, påpeka, för detta är ett faktum) detta och att i detta avseende klumpa ihop vita män som en grupp är rasistiskt, men att ondgöra sig över vita män är det inte.

Vidare så ska vi trots att vi som grupp är underrepresenterade i våldsbrottsstatistiken och då speciellt sexualbrottsligheten ta på oss ansvaret över detta. Som exempel och ”bevis” kan de då peka på Donald Trumps överdrivna mansgris-machostil. Detta går alldeles utmärkt att ta som exempel. Om man här vill visa statistik på att de allra flesta våldtäkter begås av icke-Svenskar och att offren oftast är Svenska tjejer då är man rasist. Då vill man flytta fokus från gruppen ”män”. Men hur är detta möjligt kan man fråga sig, de som kommit hit är ju inte män, de är alltid pojkar. Pojkar är inte män.

Jag är så oerhört trött på alla jävla fjollor till halvmesyrer och låtsasmän som i den politiskt korrekta godhetshetsen vill ta på sig ansvaret för alla de vidriga och avskyvärda våldtäkter och sexuella brott som sker i detta land, i denna världsdel. [Det är lika avskyvärt vem som än begår våldtäkterna, det finns givetvis även vita, Svenskar som begår dessa avskyvärda brott. Självklart, jag säger inget annat. Men, det har skett en explosionsartad ökning pga senaste årens enorma inflöde av män ifrån muslimska länder. Detta måste pekas på och erkännas och analyseras varför det är på detta sätt om vi ska kunna få bukt på eländet. Det tär på vårat samhälle. Det tär något enormt och det är enorma personliga tragedier för de som utsätts för skiten. En hel generation Svenska tjejer är på väg att bli kuvade, hunsade och traumatiserade. De kan inte längre röra sig fritt eller klä sig som de vill. Ni som inte vill prata om varför eller ännu värre, peka åt fel håll. Ni gör saken mycket värre. Problemen cementeras. Idioter.] Ni som tar på er ansvaret och vill att vi alla ska hoppa på tåget bidrar inte ett skit till att lösa problemen. De riktiga predatorerna skrattar åt er. De skrattar åt att ni inte har ”balls”, att ni saknar ”cojones” till att försvara er själva, era kvinnor och döttrar och erat land, eran kultur och eran historia.

Vi andra får väl finna oss i att kallas ”rasister”. Ärligt talat, jag skiter faktiskt helt och hållet i det. Kalla mig vad ni vill. Jag vet exakt vad jag själv tycker, tänker och känner. Jag är ärlig och hederlig nog att säga/skriva det rätt ut, om dessa mina tankar och åsikter gör mig till ”rasist” i någons ögon så är det ett lågt pris att betala för att kunna se mig själv i spegeln utan att skämmas.

[Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det är ”anti-rasisterna” som är de värsta rasisterna och fascisterna. Ordet ”anti” är deras alibi och deras täckmantel.]

Annonser

3 reaktioner på ”Den ständiga dubbelmoralen.

  1. De PURSVENSKAR som fortfarande har sitt sunda förnuft intakt skall högaktningsfullt skita i om man blir kallad RASIST; NASIST; FASCIST, HOMOFOB eller FRÄMLINGSFIENTLIG. Vi skall ta dessa ord som kvitto på att vi bryr oss om vårt land och kommande generationer PURSVENSKAR.

    Gilla

  2. Att bli betecknad som ”vit man” ser jag som något trevligt. Dessutom är det dagens sanning. Skulle syftet med beteckningen vara rasistiskt mot ”vita” eller sexistiskt mot ”män” så finner jag det hela väldigt komiskt. 🙂 …och måste samtidigt tycka synd om de som yttrat något sådant i hopp om att någon vit man ska ta illa vid sig. Jag tror det finns väldigt få vita män som tar illa vid sig, även om det naturligtvis finns vita som vill bli mer solbrända och män som vill bli kvinnor. Det finns människor som aldrig kommer gilla läget.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s