Vad är meningen? Vad är avsikten?

Varför fungerar inte asyl- och flyktingpolitiken så som den ska. Så som den borde, och hur borde det fungera egentligen? Vad är bäst och mest långsiktigt? Hur bygger vi en bra framtid och en bra värld för alla? Vad är vår del i det hela, Sveriges del, vårat ansvar?

Eftersom vi inte bor/befinner oss i en krigszon eller oroshärd utan istället är belägna ganska långt borta från dessa problem rent geografiskt så kanske det är enklare att tala om vad vi inte bör göra?

Kan vi, alla sidor i debatten enas kring något alls? Går det att få andra (pk-människor, ”goda”) att inse det som de allra flesta vanliga människor ser som ”sunt förnuft”?

Nämligen att vi genom att locka hit människor genom hela övriga Europa, förbi massor av ”säkra länder” p.g.a ett allt för frikostigt system (både vad gäller bidrag, men också vad gäller förmåner i form av välfärd så som sjukvård, tandvård, skola m.m.) sätter oss själva på pottkanten och även förvärrar läget i övriga världen.

Det spelar ingen roll hur goda intentionerna är. Verkligheten är en sak som inte låter sig påverkas av aldrig så goda avsikter. Jag tror säkert att många av de som förespråkar en generös ”migrationspolitik” vill gott, de tror att dom verkligen är på den goda sidan och att vi andra, vi är på den onda.

Pengar är en högst ändlig resurs. Vi lånar pengar för att bekosta en oerhört dyr hjälp till människor. Hjälp som hade kunnat räcka till enormt många fler om den hade getts på plats. Det är inte de allra sämst bemedlade som lyckas ta sig upp hit till Sverige och norra Europa. De som det är allra mest synd om är de som blir kvar i flyktinglägren, kvinnorna och barnen. De svaga, de gamla och de sjuka.

Dessa sviker vi genom att lägga pengarna på de som lyckats ta sig hit. Dessa är ofta unga män. Många har ljugit om sin ålder. Då får man ännu mer förmåner och ännu större chans att stanna.

Jag menar att vårat samhälle håller på att fullständigt rasa samman. Detta går inte längre. Jag har inte tagit upp en bråkdel av problemen med den migrationspolitik vi haft och till stora delar fortfarande har och problemen som denna politik indirekt orsakar. Det är nämligen helt oöverskådligt.

Problem både i form av mänskligt lidande och ekonomiska problem (som också orsakar mänskligt lidande förstås). Problem som våldtäkter (har alltid funnits, ja, men INTE i dagens omfattning, detta beror på en enorm skillnad i synen på kvinnor, flickor och överhuvudtaget en helt väsensskild människosyn som många unga män från MENA länderna har), gruppvåldtäkter (har tidigare knappt existerat i vårat ordförråd ens), bilbräder (eller ”carbecues”), övriga anlagda bränder, mord, rån, misshandel, stölder, det sjunkande skolresultaten, det ständiga och ökande terrorhotet. Ja alla dessa och ännu fler problem har vi dragit på oss.

Allt för att få framstå som en ”medmänsklig stormakt”. Allt för att toppolitiker bestämt över huvudet på alla andra att så här ska vi ha det!

Fy fan! Fy fan rent ut sagt. Ord finns ej som räcker till för att fördöma detta svek mot oss Svenskar (och andra som vill leva med oss och göra rätt för sig utan att kräva att samhället stöps om och att deras religion och kultur skall få sätta standarden för övriga).

Finns det en mörkare orsak till detta vansinne? Åtminstone jag kan inte låta bli att undra.

Finns det en ”elit” av något slag som vill utplåna Europas folk och nationer genom massinvandring?

Oavsett anledning så är dagens situation en som vi aldrig behövt hamna i. Detta har varit långt ifrån oundvikligt. Det har i allra högsta grad kunnat undvikas. Som levande bevis vill jag peka på de utskällda ”visegradländerna”, Polen, Tjeckien, Ungern m.fl. Dessa skall nu straffas av EU för att de inte varit ”solidariska” och även de förstört framtiden för sig själva genom att ha vidöppna gränser och en generös asyl- och invandringspolitik.

Sjukt är vad det är. Jag finner inte ord mer. Jag vet inte ens om jag vill eller orkar skriva mer om detta elände. Känns som om man skrivit och sagt allt som går att säga och skriva om skiten/eländet…

…är sååååå trött på det.

Usch!

[Jag har skrivit på DENNA anmälan som jag tycker är relevant.]

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s