Fortsatt 5-årings beteende.

Nu kommer skrämselpropagandan mot SD att intensifieras. Än en gång. Snart är det bara ett år kvar till val. Vänstersidan känner sig trängda och hotade från mer än ett håll och kastar ur sig den gamla uttjatade ramsan om att SD skulle vara ett rasistiskt parti. Jonas Sjöstedt´s uttalande om att ”SD har rasism som enda bärande idé” görs mot bättre vetande. Han vet att han snackar skit. Löfvén´s tal om att aldrig, aldrig samarbeta med SD beror på att han målat in sig i ett hörn han aldrig kommer kunna ta sig ut ur. Det har noll med att göra att SD som parti skulle ha en dålig människosyn, det har heller inget att göra med partiets bakgrund. Icke. Det har med en enda sak att göra. Samma anledning som alla partier (i synnerhet, främst partiledningar och riksdagsledamöter från 7-klövern skall tilläggas) är med i mobbingen av SD, de är rädda om sina jobb.

Sverigedemokraterna har tagit och kommer fortsätta att knipa många platser både kommunalt och i riksdagen. Dessa stolar har under många år tidigare besuttits av samma gamla partier utan någon revolutionerande rockad. Tills SD växte sig stora och började att tränga ut fler och fler gammelpolitiker för varje val. Nästa val blir inget undantag, tvärtom. Jag förutspår om inget drastiskt inträffar (att övriga partier börjar föra normal politik) att SD får en bra bit över 30% av väljarnas röster till riksdagsvalet.

Så, mitt tips till övriga partier är att sluta snacka skit. Sluta bete er som ett gäng treåringar i en sandlåda. Sluta kasta sten i glashus. Samarbeta med SD, släpp in dem i ”finrummet”. Vi, folket, accepterar, ja t.o.m föredrar och favoriserar SD, att övriga folkvalda politiker och partier beter sig föraktfullt och inte respekterar detta folkvalda parti är respektlöst mot väljarna. Det är ett respektlöst och ett föraktligt, förkastligt beteende som överhuvudtaget inte lämpar sig i vuxenvärlden och absolut inte bland våra politiska företrädare.

Men, men, för all del. Fortsätt ni bara som ni gjort och gör. Det kommer bara att ge mer procent för dem ni hatar mest. Sverigedemokraterna. Det är nämligen på så vis att folket är tillsammans mer intelligenta och klarsynta än ett gäng gamla (och unga) vuxenmobbare. Folk gillar inte mobbare. Folk gillar inte lögnare. Mobbarna och lögnarna är avslöjade. Fler och fler kan se detta. Inte bara pga alternativ media utan också genom att de lever i samhället och med egna ögon ser vad som sker. Så enkelt är det.

Så, ni företrädare för L,C,S,V,M,KD och MP, ni kan ta och lämna sandlådan nu va? Oavsett vilket så kommer ett par av era partier (förslagsvis MP och KD) åka ut ur riksdagen ändå till nästa val. Det kan ni ha.

Jag säger bara en sak, hoppas, hoppas SD vinner stort, hoppas att M tar sitt förnuft tillfånga och samarbetar. Hoppas Jimmie Åkesson blir nästa statsminister! Han är till skillnad från den sittande en riktig statsman.

Annonser

En reaktion på ”Fortsatt 5-årings beteende.

  1. SD ska inte in i finrummet än. Vad gäller rasismen så finns det fortfarande en brännande punkt även om denna rasism finns i fler partier, särskilt i Liberalerna. De har inte fördömt Israels olagliga ockupationer och religiös-etniska rensning av Palestina enligt FN:s uppmaningar. De har heller inte fördömt USA:s olagliga krig, eller omoraliska veton för Israels beteende och de har inte tydligt tagit avstånd till Nato:s krigshets mot Ryssland.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s