Bränsle åt propagandamaskinen.

Nu har ett terrorbrott med oskyldiga muslimer som offer inträffat. Som alltid är det förstås oerhört tragiskt då civila människor blir mördade av vettvillingar. Det slår blint.

Jag tänker i denna text inte utveckla mer av mina känslor och tankar kring brott som dessa. Där står jag fast vid att fördöma och förkasta alla terrordåd. Oavsett avsändare. Så som alla normalt funtade människor. Det är avskyvärt.

Det jag tänker skriva om kommer att gå händelserna i förväg. Vi får se om jag får rätt.

Vi kommer troligtvis nu att se ett fokus i medierna på s.k. ”nazistgrupperingar” i media. Vi kommer få se och höra politiker och journalister som kräver hårdare tag och mer fokus på ”högerextremister” och deras grupper.

Vi kommer troligtvis också kunna läsa av skribenter i aftonbladet, expressen och DN m.fl. att detta har Jimmie Åkesson ett ansvar och en delskuld i att det inträffar.

Vi kommer inte att få läsa i etablerad media att ”alla högerextremister inte är terrorister”. Detta kan bara skrivas när avsändaren för terrorn är en muslim. Då kan man säga att det endast är ett försvinnande fåtal muslimer som stöder terrorn. Vilket är en lögn. Det har flertalet undersökningar gett vid handen*.

Med andra ord, propagandan har fått nytt bränsle och nya förutsättningar. Vad som väntar runt hörnet nu är mer lögner, mer mörkande, mer krav på ökat fokus bort ifrån den riktiga faran, islamiseringen av samhället.

Jag tror faktiskt att många vänsterextremister och PK-troll nu gottar sig i att de fått en ny liten ”Breivik”. Det gynnar dom. Det gynnar deras sak.

*DENNA artikel hävdar att en minoritet av världens muslimer stöder IS/Daesh. Men omsätt siffrorna i reela tal så ser du att det är en oerhört stor mängd människor som stöder dem. tex 8% av Turkiets muslimer innebär i runda tal ca 6 miljoner människor. 9% av Pakistans muslimer innebär ändå ca 17,5 miljoner människor. HÄR finns en undersökning som visar att stödet för terrorattentat är stort bland Europas muslimer. Ja, den som vill veta mer behöver bara googla lite för att finna mängder med undersökningar och information om detta.

Annonser

4 reaktioner på ”Bränsle åt propagandamaskinen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s