Tankar kring nästa val.

Ibland hör man folk säga något i stil med `det kommer inte ändra ett skvatt ifall SD blir största parti efter nästa val´. Ibland har jag tänkt att de har rätt. Men, det är troligtvis inte helt sant. Våra fiender, vår nations fiender (dit räknar jag bl.a. alla andra riksdagspartier) tjänar dock på att denna känsla är välspridd. Det kan göra att soffliggeriet hos potentiella SD röstare blir påtagligt.

Detta måste motverkas med att sprida ett hoppets budskap.

Betänk om (jag är tvärsäker) SD blir enskilda största partiet efter nästa val. Vilka konsekvenser skulle det få?

För det första, valnatten och dagen efter skulle bli kommer bli en gråtfest utan dess like. Journalisterna skulle gråta öppet och hamna i chocktillstånd i rutan. Med andra ord  kommer det att bli balsam för själen. Hur ska de sedan bete sig? Hur kommer de att kunna fortsätta ondgöra sig när SD bevisligen blivit det absolut enskilt största partiet? De måste inse då att Sveriges folk inte låtit sig luras av dem. Detta kommer att svida till en början, det kommer att bli de vanliga skriverierna kanske i början….men, alla har en ägare. Som vill tjäna pengar.

Sedan är det så att framgång föder framgång. Fler kommer att våga gå ut öppet med att de stöder SD. Även troligtvis en och annan ”kändis”. Detta kommer då att dra med sig än mera stöd.

Ännu en grupp som SD börjar få med sig är de invandrare som kommit hit i hopp om ett lugnt och tryggt liv i ett ordnat land. De som kom för många år sedan har ju upplevt samma förfall som vi andra.

Det kommer bli svårt för övriga sjuklövern att försvara och rättfärdiga ett fortsatt uteslutande av SD i diverse samtal och liknande. Det kommer att vara svårt för dem att föra en Sverigefientlig politik. Det kommer oavsett vad någon tror eller säger att sätta press på de övriga. Politiken blir tvungen att omstöpas. Om SD blir stora också ute i kommunerna och i landstinget kommer ytterligare käppar i hjulet att sättas för multikulturalistisk pk-och genuscertifierad knas-politik.

Amen.

Annonser

9 reaktioner på ”Tankar kring nästa val.

  • Jag tror att SD kommer få jättemånga röster, mycket fler än vad opinionsundersökningar visar.
   Batra vore klok om hon bildade allians med SD och KD, än att ha två partier som mera är socialister nämligen C och L Kommer bara bli problem.

   Liked by 1 person

   • Tveksamt, my lady.

    Både Reinfelt och Batra har gjort sitt taktikval, ett dåligt val anser jag, och det är därför de har förlorat många moderater. Skulle de vela och nu plötsligt börja flirta med SD förlorar de säkerligen ännu fler Moderater till de andra borgerliga partierna, men de kommer nog få tillbaka väldigt få som redan lämnat dem. Moderutterna sitter i en svår fälla som de själva gillrat.

    C och L är inga ”socialister”. De är monopolkapitalister som är för EU och frihandeln precis som de andra borgerliga monopolkapitalistiska partierna, S och MP.

    Vänsterpartiet är socialister och jag vill informera om att diskussionen inom den riktiga socialistiska vänstern faktiskt börjat ta fart vad gäller den vettlösa migrationen, vilken denna monopolkapitlist-höger bedrivit och som missgynnat det svenska folket.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s