Ny våg?

Det varnas om att en ny flyktingvåg kan vara på väg. Liknande den vi upplevde 2015. Som Fria Tider skriver är det mestadels en fråga om ekonomiska migranter. Ett starkare ord är lycksökare. De kommer i båtar över medelhavet. Båtar som många gånger inte är sjödugliga. Men, det gör inget. Både frivilligorganisationer och Europeiska länders flottor åker till undsättning. De plockas upp strax utanför Libyens kust och sätts i land i framförallt Italien. Därifrån distribueras dom vidare ut i Europa.

Vem/vilka har bestämt att våra EU pengar skall läggas på att åka dit och ”rädda” folk som frivilligt åker ut i skruttiga farkoster. Vem/vilka har bestämt att de måste släppas i land i Europa? Om de gjorde precis tvärtom och satte dem i land i något väl valt Afrikanskt land, förslagsvis från det land vars kust man just lämnat, vad händer då? Förmodligen skulle strömmen sina då. Så småningom. Om man för ett konsekvent arbete med att lämpa av dem på rätt sida medelhavet.

Detta är en inrikes angelägenhet även för oss Svenskar. Eller kanske i synnerhet för oss skall sägas. Vi vet ju vart de flesta ”flyktingar” vill komma. Det har basunerats ut i nationell såväl som internationell press att Sverige minsann är det allra bästa landet för migranter, flyktingar och invandrare. Vi är i absolut världsklass där. Klart de vill hit. Här får de högst bidrag och här slipper de utvisning ofta, även vid upprepade och aldrig så grov brottslighet. Här kan de ljuga om sin ålder för att behandlas ännu förmånligare. Här kan de utan att upptäckas ha dubbla identiteter för att uppbära dubbla bidrag. Här får de gratis sjuk- och tandvård.

Vi betalar. Att vi själva kommer att hamna på pottkanten (redan där) struntar vi i, bara vi får känna oss riktigt, riktigt goooooooda. Det är det viktigaste. För då får man vara med i klubben. Att denna politik som tillåter och gör denna ”migration” möjlig förstör för inte bara Europa utan även för de platser varifrån folk ”flyr”, tex halva Afrika och mellanöstern, det väljer världsförbättrarna att blunda för. Man tar bort behovet av att själva bygga upp och ordna sina egna länder. Man gör det överflödigt att hysa hopp om en framtid för deras egna länder. Man gör det onödigt att stanna och kämpa och bygga upp något.

Budskapet från våra politiker lyder: -Kom hit till oss i Europa. Sätt dig i en skruttig båt bara så kommer vi och plockar upp dig. När du väl kommit hit så har du sedan allt gratis. Du behöver inte lyfta ett finger. Du får det bättre än våra egna pensionärer eller arbetslösa.

Vad är dessa politikers långsiktiga plan? Vilket är deras mål? Tror dom att dom utför något som helst gott?

Vilka styr Europa egentligen?

Dom vill oss uppenbarligen inte väl.

Dom verkar inte vilja någon väl.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s