Naturens lagar.

Att tro att ett mångkulturellt samhälle skulle vara idealiskt och fungerande i det långa loppet är ungefär som att hoppas och tro på att man kan ha vargar och får i samma inhägnad. Till slut förstår ju alla att det bara kommer finnas vargar kvar.

Vi Svenskar och till viss del även andra västerländska folk/nationer har ju fått lära oss av överheten, d.v.s public servis massmedian och från skolan (och även från diverse andra instanser) att vi vita har en historisk skuld gentemot alla andra. Dels p.g.a kolonialmaktstidens skeenden men även p.g.a vad som hände under andra världskrigets dagar. Denna skuld går visst i arv från generation till generation. Kort och gott en blodsskuld. Denna skuld har gjort oss skamsna över vårat arv och oss själva.

Detta är ett spel. Med allas vår framtid som insats.

Detta synsätt, denna ”skuld” har försvagat vår grund. Vår värdegrund är så infekterad av detta att många inte ens ser det. Det har försvagat hela vår kultur. Vi ska nästan skämmas över den har budskapet uppifrån varit under så lång tid. Jag minns redan hur man i skolan för 25 år sedan då jag gick i högstadiet började att ”bannlysa” Svenska fanor, nationalsången och symboler som torshammaren. Detta var fula symboler. Rasistiska rentav. Det kunde verka stötande för de som kommer hit hette det.

Synsättet lever kvar.

Vi är som folk underdåniga. Många som kommer hit kommer från kulturer och samhällen där den starke överlever. Detta är deras synsätt. De ser oss som svaga. Vi är också det. Vi tror att vår ”godhet” kommer att övervinna själva naturens lagar.

Det mångkulturella samhället behöver vi nog inte frukta så speciellt länge. Det kommer inte att överleva. Det är självreglerande så som naturen reglerar allt annat. Den starke kommer att överleva.

Just nu ser vinnaren ut att heta islam.

Denna religion/kultur/ideologi är dominant. Extremt kvinnofientlig. Den tillåter inte individen att ha ett fritt liv. Den är en av demokratins motpoler. Den tillåter i det långa loppet inga andra. Den ger inget hopp om en fredlig samexistens. Den kräver underkastelse.

Tydligen så är det detta som sjuklövern och etablissemanget vill ha. Även de s.k. ”feministerna”. Totalt verklighetsfrånvända som de är. De verkar tro att det är det enda alternativet till ett fascistiskt och nazistiskt diktatur-styre. Resultatet, ett kalifat, är låååångt värre. I alla fall för alla oss ”kaffirs”, otrogna.

Sanningen är ju förstås att en diktatur varken är nödvändig eller önskvärd överhuvudtaget. Vi skulle kunna börja att försvara vårat sekulära och liberala samhälle och värna vår egen kultur och våra egna värderingar.

Jag citerar Strindberg ”-Det är synd om människan”. Så rätt han hade. Eller Axel Oxenstierna som påstås ha yttrat orden ”-An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.” Vilket betyda ”-Vet du inte, min son, med hur litet förstånd världen styrs.”

Arma satar.

Annonser

En reaktion på ”Naturens lagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s