Bakom draperierna?

När en så storskalig och helt galen katastrof inträffar i det fördolda så som nationen Sveriges totala förintelse, ja t.o.m. hela kontinenten Europas förintelse då söker åtminstone jag efter en förklaring. Om läsaren tycker att ordet förintelse är starkt eller opassande så ber jag eder att tänka efter en eller två gånger till. Förstås kan man lägga in olika värden och betydelser i detta ord. Vi kan byta ut det mot ”förvandling” om det känns bättre. Själv ser jag denna pågående förvandling som enbart negativ, därav mitt ordval ”förintelse”.

Jag tillhör den sista generationen Svenskar som minns hur Sverige såg ut innan massinvandringen fullständigt omdanat vårat samhälle. De som nu växer upp är helt och hållet invaggade i det normala att ha klasser och skolor där allt mellan 20-80% av eleverna är från ”långtbortistan”. Man ser inte det konstiga i att det vandrar omkring tanter och flickor på våra gator helt insvepta i gardinliknande tygstycken. Jag kommer aldrig att vänja mig. Jag känner mig som en främling i mitt eget land.

För att återkomma till vad jag ville förmedla med denna text, det jag skrev i första meningen om att söka en förklaring så vill jag ge läsaren ett par stycken ledtrådar att själv googla på eller på annat sätt söka fakta kring.

Dessa ledtrådar är ”Barcelona avtalet” samt ”Rotschilds 25 punkts plan”.

För den som inte har lust att googla eller leta själv finns en utmärkt artikel om 25 punktsplanen här Vill du även läsa om Barcelona avtalet kan du läsa om detta här.

Jag känner till ”sion vises protokoll”, jag ser likheten i denna Rotschilds plan. Själv säger jag inte att denna lista är autentisk. Jag har inte den blekaste aning om autentiteten. Det jag vill få fram är att någon form av konspiration är möjlig. Vi ska nog inte underskatta de allra rikaste och mäktigaste människornas makt och möjligheten att styra medelst ekonomisk makt. Vi ska nog inte bortse från de hemliga sällskapens inverkan och påverkan på samhället och staterna vi bor i. Bilderbergare, frimurare eller vad det nu kallas för samt de mäktigaste medlemmarna i respektive loge och deras makt över de övriga. Vad baseras denna makt på? Har de hållhakar på varandra? Är det så som vissa spekulerar i och som det finns vittnesmål om att de förgriper sig på barn och använder det som utpressningsmedel?

En till ”delförklaring” till varför saker och ting ser ut som de gör och som hänger ihop med allt det ovan skrivna torde troligtvis vara det faktum att personlighetsstörningen ”psykopati” är vanligare bland chefer och människor högt upp på samhällsstegen. Detta går hand i hand med kortsiktig egennytta och allsköns djävulskap.

Jag har inga svar. Jag söker dem dock. Kanske har jag här förirrat mig in i en dimridå som döljer en annan sanning. Kanske är jag här närmare sanningen än så. Kanske är det ”spot on”?

Jag vet verkligen inte.

Vad ska man tro?

Annonser

8 reaktioner på ”Bakom draperierna?

 1. Härskarklassen har genomfört detta högt över våra huvuden.

  Många funderar på hur verklig demokrati skulle kunna genomföras.
  Någon genomförbar plan har inte skönjts ännu.

  Liked by 1 person

 2. Om du inte skaffar dig mer relevanta rubriker och ingresser som tydligt belyser vad dina poster handlar om så kommer jag plocka bort dig ur rss-feeden och enbart länka till dig längre ner. Jag anser att det skulle vara stor synd och skam om jag skulle känna mig nödgad till det. Det handlar om att göra Vetenskapliga partiet fritt från klickbeten.

  Gilla

  • Martin, gör du så som du tycker är/blir bäst. Mig bekommer det ej. Jag tänker sätta namn på mina rubriker exakt så som jag behagar. Detta är MIN blogg och jag bestämmer. Att det kommer synpunkter är helt ok, att jag rättar mig efter dessa förekommer också, dock aldrig att jag gör så p.g.a ”hot” om att bli bortplockad ur någons rss-feed eller annat. Hmm…om jag får ge dig ett råd min vän, tänk efter dina ordval och tänk efter innan du skriver. Ibland går det väldigt snabbt från tanke till tangentbord känns det som.

   Gilla

  • En sak till, om det är så att Vetenskapliga partiet är ett en-människo-parti som enbart består av dig Martin, ja, då kommer jag plocka bort det ur min länk lista. Nå, endast du kan svara mig, finns fler ledamoter än dig i partiet?

   Gilla

   • Det är ett kvalitetskrav som du kan vara motiverad att leva upp till. Jag är faktiskt förvånad att du inte vill förbättra dina rubriker från klickbeten till tydlighet.

    Om du väljer att inte leva upp till detta kvalitetskrav som vi vill ha, som de flesta andra seriösa bloggar vi tagit med redan lever upp till, så måste du givetvis inte det. Men varför du inte vill det övergår faktiskt mitt förstånd. Förklara gärna!

    Om du känner dig arg så kan jag rekommendera dig att meditera på saken innan du svarar. Fråga i sådana fall gärna dig själv varför ett kvalitetskrav gör dig så nervös.

    Men jag tolkar tills vidare ditt svar som ett tydligt nej från din sida och respekterar ditt val, även om jag önskar mig att du omvärderar din ståndpunkt. Om rubrikerna om en vecka skulle vara bättre kommer jag inte plocka bort din blogg.

    Du väljer själv om du vill länka till Vetenskapliga partiet eller inte. Vi hoppas att du fortsätter med det om du anser att vi är relevanta.

    Vi gör vad vi kan för att vara fantastiska och vi hoppas att du också har ryggraden att vilja bli lika fantastiska som oss. För det krävs det ryggrad.

    Vi söker fantastiska människor i Vetenskapliga partiet. Du har varit inbjuden länge att deltaga. Du har inte varit motiverad att göra det än. Känner du att du är fantastisk eller vill bli fantastisk så är du alltid välkommen.

    Just nu har vi enbart en officiell individ som ställer upp till riksdagsvalet 2018, nämligen jag. Om du i din meditation känner att ryggraden blir stabilare så får du gärna medverka antingen genom ett eget parti via Valsamverkanspartiet eller i Vetenskapliga partiet, men personligen tror jag att du behöver betydligt mer meditation för att kunna vara så fantastisk, men känner du någon annan fantastisk människa med ryggrad så är vi givetvis intresserade.

    Gilla

   • Jag är inte arg. Men, jag väljer mina rubriker själv. Man får gärna komma med kritik som jag skrev, men att försöka påverka mitt innehåll eller rubriksättning medelst hot om diverse åtgärder, det är synnerligen ohyfsat och tjänar inget till mer än att göra mig småirriterad. Du är säkert fantastisk, på ditt sätt. Åtminstone verkar du inte nämnvärt påverkad av den gamla jantelagen. Med detta sagt vill jag också hävda att mina rubriker ÄR relevanta. Du behöver inte tycka det. Du får även komma med kritik och förslag, ja även rent konkreta. Vem vet, är tonen bara trevlig och om jag finner förslaget intressant så kanske jag anammar det. Men, fortfarande, jag bestämmer själv. Tack.

    Gilla

   • Skönt att du inte är arg nu. Mitt mål var inte att vara ohyfsad, men Vetenskapliga partiet vill att vår sida ska uppfattas som informativ och INTE innehålla s.k. klickbeten. det går att väcka intresse och vara informativ samtidigt.

    Att bara plocka bort dina rubriker utan att ge dig en chans att förbättra dem anser vi vore mycket mer ohyfsat.

    Och jag kan förstå om någon blir arg när vi meddelar våra önskemål. Mitt tips är att den som ev. känner sådan ilska ser det som ett tecken på att man kanske missförstått något som man kanske trodde att man förstått.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s