Trovärdighet.

[Det är en fråga om trovärdighet. Vem är mest trovärdig. Vilken av historierna är den mest sannolika? Vad finns för motiv? Vem/vilka har att förlora på att folk fritt kan läsa information på internet och själva bilda sig sin egen uppfattning? Min tanke blir, att de som har något att dölja vill censurera. Om det handlar om lögner och ljug så är det ju bara att motbevisa. Om man saknar bevis, ja, då är det en tolkningsfråga. En fråga om trovärdighet….och så kan vi ju inte ha det verkar de resonera på sina hemliga möten…i maktens korridorer och bakom lyckta dörrar. De konspirerar mot oss, folket. De konspirerar mot det fria ordet.]

Är det överhuvudtaget trovärdigt att en stor koncern, att Sveriges största ägare av medieföretag känner sig hotade så till den milda grad att de kör över både lagar och etiska regler, vett och etikett, utav en handfull människor med varsin telefon och ett youtube konto som enda ”vapen”?

Hur kan det komma sig? Vad är det för sanning de inte vill ska läcka ut till den breda massan? Är anden redan ute ur asken?

Var och en får väl här göra sin egen bedömning. Det blir och kommer alltid vara en fråga om vem/vilka man tror mest på.

Klart är att de nu ”smider medans järnet är varmt”. De är inga vänner av det fria ordet, det kan nu vem som helst se. Helt ogenerat skriker de nu i kör efter förbud och censur. Både google och youtube skall helt plötsligt skämmas för att de inte har censurerat internet. Det som funnits i åratal på nätet skall nu genast tas bort vill de. Expressens chefredaktör är kanske den mest högljudda av dem alla (ute efter att klättra i karriären månne, eller vill han ”bara” ha högre lön från sina herrar?). Läs Fria Tider:…vikten av censur.

Speciellt en person i Granskning Sverige har blivit utsatt för mediejättens hatdrev. Något de själva använder i sin repertoar, ordet ”hatdrev”. Min gissning är att det drev som Fabian Fjälling råkat ut för är långt värre än det han själv sägs stå bakom. Det enda han gjort är ju att han haft fräckheten att ringa upp maktens tjänare och helt öppet ställa frågor som dessutom spelats in och lagts upp. Det liknar verkligen Davids kamp mot Goliat…

Med Fabians egna ord:

”Det kontinuerliga upprepandet av begreppen Bonnier bestämt sig för skall vara associerade med mig och Granskning Sverige har till slut blivit en sanning utan diskussion. Till slut har politikerna i Sverige köpt begreppen och uttalar sig om hur man skall kunna hålla rent i debatten från sådana hemska företeelser som mig och Granskning Sverige. Vi är hotande, hatande och trakasserande utan att vi fått komma med vår syn på saken. Vi sprider olagligt material utan att någon domstol har prövat saken.”

Läs gärna hela texten på Granskning Sveriges blogg, Styr Bonnier Sverige? är rubriken. (Jag tar avstånd från de sista styckena i texten där, håller inte med Fabian i hans kristna tro/åsikt och de slutsatser han drar utifrån detta, men i övrigt instämmer jag i det mesta han skriver, nå, läs gärna själva vad han skriver…)

Annonser

2 reaktioner på ”Trovärdighet.

 1. Jag tror definitivt att Bonnierkoncernen känner sig hotade. Eller rättare sagt ”Makteliten” känner sig hotade, och ”Makteliten” använder sig av Bonnier för att kunna driva sitt landsbedrägeri. Bonnier är det verktyg de har att hjärntvätta och kuva folket. Det har också hittills varit väldigt effektivt.

  Dock har alternativmedia nu snart kommit ikapp, och därmed kan folket ta del av den osencurerade sanningen. Det är detta som är ”hotet”. De känner sig rejält trängda, för plötsligt är alla fula knep som de själva fördömer deras egna verktyg.
  Vem är det som egentligen förvränger fakta?
  Vem är det som egentligen är de största ”näthatarna”?
  Vem är det som är de värsta ”extremisterna”?
  Jo det är politikerna (landsförädarna), MSM och deras medlöpare!

  Det är detta som de svenska medborgarna nu med snabb takt börjar begripa tack vare allternativmedia och ”nätet”. DETTA ÄR HOTBILDEN SOM GÖR ATT DE NU MOBILISERAR ALLT DE HAR I ALLA KANALER DE HAR!

  Men de kommer inte att lyckas! Folkets kraft har alltid varit den största kraften, när de vaknar….

  Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s