Min foliehatt…

…kommer jag att behålla på huvudet. Vare sig jag vill eller inte…den sitter nu där den sitter…

Att tro på den ”officiella” versionen. Att tro på att vi har ett val. Att vi lever i en demokrati…..är det allt för naivt?

De som kallas och kallats för ”konspirationsteoretiker” eller ”foliehattar”, är det dom (en del av dom iaf) som hela tiden haft rätt?

Själv skrattar jag inte längre åt vissa idéer som jag tidigare fnyst åt.

På en sida med namnet Blueshift hittade jag en youtube länk. En film som föreställer att vara en slags ”välkommen till Illumnati film”. En introduktionsfilm för nya medlemmar. Jag tror absolut inte att denna film på något vis är ”äkta”, att denna skulle ha ”läckt” ut av misstag, att den skule ha smugits ut på nätet…självklart inte.

[se filmen själv: Illumicorp-Illuminati secret training video reveiled.]

Vad jag däremot har blivit övertygad om är att den skulle lika gärna ha kunnat vara ”the real deal”. Den hade kunnat vara på riktigt. Att inbilla sig något annat är att vara naiv…

…själv önskar jag nästan att jag inte hade de ”insikter” jag har (eller tror mig ha, jag vet ju inget förstås…har bara en stark magkänsla baserad på information som jag bedömt som trovärdig).

I kommentarerna under klippet jag hänvisar till har någon skrivit:

”Let me tell you why you’re all here. You’re all here because you know something. What you know you can’t explain, but you feel it. You have felt it your entire life. That there is something wrong with the world but you don’t know what it is. But it’s there… like a splinter in your mind… driving you mad.. It is this feeling that has brought you to this video. Do you want to know…what it is? It is everywhere, it is all around us. Even now, in the very room you occupy. You can see it when you look out your window, or when you turn on your television. You can feel it when you go to work, when you go to church, when you pay your taxes.. It is the world that has been pulled over your eyes to blind you from the truth. You are a slave. Born into a prison that you cannot smell or taste or touch. A prison, for your mind. Unfortunately, no one can be told.. what is it.. You must see IT for yourself. ”

Så känner jag att det är. Precis så.

Hoppas att jag känner annorlunda i morgon när jag vaknar…

…foliehatten är varken bekväm eller snygg…men, jag misstänker att jag aldrig kommer att kunna ta den av mig. I bästa fall kan jag dölja den…för att ”passa in” för att framstå som lika oupplyst och naiv som alla andra…för att få vara en i gänget. En helt vanlig Svensson. Jag hyser inget hopp om att det stora flertalet kan ta in den informationen som behövs för att ändra på något…

…jag är rädd att vi alla kommer dö som slavar och att kommande generationer kommer att fortsätta födas som sådana.

…enda trösten blir då att jag vet. Jag vet åtminstone om att jag är en slav. På så vis kan jag inse att det enda fria utrymmet finns inombords. I mina tankar.

Där är jag fri.

Annonser

3 reaktioner på ”Min foliehatt…

 1. Det är mänskligt med rädsla av att vilja ”passa in” för att framstå som lika oupplyst och naiv som alla andra, för att få vara en i gänget i den gödselhög som bär upp de självsäkra dominanta hönsen.

  Den stora högen gödsel har dock potential att med goda frön förvandlas till en sprudlande vacker blomsterkulle och en listig god räv kan komma att befria kullen från de dumma hönsen.

  Rädsla är ologisk, åtminstone i ett kosmiskt perspektiv, och det är under det hårdaste yttre trycket som vi har den största potentialen att göra något gott, både för oss själva såväl som för andra. Att göra det med stor integritet och medkänsla är något av det mest radikala man kan göra idag.

  Vi måste således vinna vårt eget mod. Det är en större vinst än att besegra tusen man i ett fältslag och du är helt tydligt på väg att lyckas. Det ser jag i denna fantastiska bloggpost.

  Folk kan verka vilse eftersom de spelar det spel som du känner trycket att spela, men de är kanske inte helt vilse. Kanske har de ett frö som genom rätt näring kan blomma ut?

  Du ska inte tro att du är för liten att göra skillnad! Försök ex. att somna med en malariamygga i rummet så inser du att även en liten varelse kan skapa stora bekymmer för en stor luns!

  Fortsätt! Du behövs!

  My religion is very simple. My religion is kindness.

  Give the ones you love wings to fly, roots to come back, and reasons to stay.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s