Nygamla insikter.

Jag har flera gånger under mitt liv kommit till den insikten att man kan dela upp mänskligheten i många olika ”vi och dom”. Detta är nästan alltid av ondo. Det enda vi och dom som är viktigt och som man bör försöka hålla reda på och hålla isär är förmodligen dessa två: de som har extremt mycket makt och extremt mycket rikedom och som därigenom styr alla andra på ena sidan och de vanliga människorna på den andra.

Den grupp jag nämnde först är den lilla gruppen. I antal är de otroligt få. Deras makt är hierarkisk och insikten och nivån på deras makt sjunker ju längre ned i pyramiden man kommer.

I pyramidens bas finns alla vi andra. Vi som tillhör den stora massan. I antal är vi många (och detta kan bli vår styrka, men vi måste först bli fria). Vi blir styrda genom en massa falska ”vi och dom”, exempel på dessa är många. Höger vs. vänster. Muslimer vs. kristna. Judar vs. muslimer. Rasister vs. anti-rasister. Kapitalister vs kommunister. Svarta vs. vita…(och även inom dessa ismer tex shia vs. sunni eller protestanter vs. katoliker) etc. etc. Alla dessa vs är bara två sidor av samma mynt. En extremt viktig insikt.

Människan har krigat med sig självt i tusentals år nu, vart har vi kommit? Vad gott har detta lett till? Vem/vilka har att tjäna på att vi slåss och krigar mot varandra? (eller: vilka är det som sitter ”säkra” medans dessa krig och detta armod och elände krigen orsakar vanliga människor…allt djupare splittringar i en aldrig upphörande våldsspiral? Denna onda cirkel….jo, de mäktigaste och de allra rikaste sitter trygga….och tjänar på krigen….blir allt mäktigare.)…..

Jag säger att enda sättet att bryta denna onda ”förtrollning” är att vi frigör oss från alla dessa konstruktioner. Att vi kastar bort alla dessa religioner och politiska idéer. Att vi inser att dessa skapats och utnyttjas av en ond och maktgirig kraft. Vi skadar bara oss själva och varandra genom alla olika -ismer.

Vi blir manipulerade att strida inbördes med varandra. Det är mycket svårt att bryta sig ut ur detta synsättet då man är inne i det (jag talar av erfarenhet). Om man tillhör någon av alla dessa ”vi eller dom”. Vi hatar varandra och slåss med varandra utan att förstå att ”what you fight you become”.

Nej, jag har inte blivit PK. Jag är emot Politisk korrekthet. Denna är bara ytterligare ett verktyg av den onda elit som styr oss alla. Syftet och slutmålet: En Global Fascistisk Stat.

Massmigrationen till Europa är ett av alla de verktyg som denna onda maktelit använder sig av för att skapa just denna Globala Fascistiska Stat. Söndra och härska….men, att fokusera för mycket på symptomen av denna massmigration är inte rätt väg. Självklart skall vi inte lägga oss platt och acceptera denna påtvingade massmigration (som de sålt in så bra till de som vill gott….ett synnerligen fult knep) men vi bör inte låta oss sjunka så lågt att vi hänger oss till hat eller bekänner oss till någon -ism i tron att deta skulle lösa allt. Det gynnar bara de som vill oss ont. Det kommer bara i slutändan att gynna de som vill införa mer kontroll, de som vill ta bort den lilla (och ofta inbillade…) frihet vi ändå kan sägas ha kvar. Vi bör använda oss av positiva krafter/känslor/uttryck mer. Det hjälper inte med mer hat, mer rädsla, mer ilska…. Det finns andra sätt. Det gäller bara att hitta dem och använda sig av dem. Jag säger inte att jag har alla svar eller lösningar bara vad som inte är konstruktivt.

Så sluta spela med i deras spel (själv jobbar jag för fullt med det, att frigöra mig från gamla fördomar och andra ”tanke-virusar”, men det är inte lätt alla gånger. Som Nietzsche sade: ”Människor vill hellre förbättra andra än sig själva”. Men det är där vi måste börja, med oss själva.)

Bli FRI!

VAKNA!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s