Quotes.

Jag vet inte speciellt mycket om denne man, Martin Luther King Jr, men en väldans massa citat tillskrivs honom. De flesta finner jag väldigt intelligenta och djupa.

Hittade dem på denna sida: https://www.yourtango.com

Exakt vad som fick mig att söka efter just hans citat var att jag letade efter ett specifikt sådant (ett citat) som jag hade för mig kom från mr. King….

…hittade inte det jag sökte specifikt. Men jag fann en guldgruva med kloka ord.

Håll till godo.

Kom att tänka på dagens s.k. ”anti-rasister”……undrar just vad Martin Luther King hade tyckt om deras uppträdande och deras förehavanden….min gissning med ett ord: Fools!

Jag har svårt att välja ett enda favoritcitat, det finns så många bra. Men jag väljer att återge ett av dem här. Det får bli detta:

Skärmbild (70).png

De svarta i USA behövde verkligen en medborgarrättsrörelse på den tiden då Mr King var som störst…min avsikt med detta inlägg är inte att höja honom till skyarna. Jag kan för lite om honom (ändock, om han var upphovsmannen till dessa fantastiska citat så måste han ha haft fantastiska intellektuella kvalitéer, det vill jag tillstå…..). Mina tankar är dock att Sverige av idag är i behov av en medborgarrättsrörelse….

Annonser

3 reaktioner på ”Quotes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s