Grundorsaker…ondskans rötter…

Något som allt fler får upp ögonen på är hur det ljugs nuförtiden. Det verkar ljugas som aldrig förr. Mest verkar det ljugas om sådant som ”invandringsrelaterade” frågor och möjligtvis om klimatfrågorna. Men, är detta allt? Hur länge har det ljugits? Beror lögnerna bara på att människor som är goda och i sin strävan att vara goda också är naiva?

Jag är en av en växande skara som börjat att titta djupare på bakgrunderna till många av dagens lögner. Jag tror inte speciellt mycket på att slumpen spelat eller spelar någon större roll. Jag tror att för varje fråga finns ett svar.

Om du som jag söker svaren på frågor som ”Varför hetsas det till krig mot Ryssland?” eller ”Vem/vilka låg verkligen bakom 9/11 händelsen?” eller ”Varför gick USA in i kriget i Syrien och varför startade hela kriget mot terrorn?” eller ”Vad är den verkliga orsaken till flykting/migrantströmmarna, vem/vilka ligger bakom och varför?”.

Svaren finns. De är alla delar i ett större pussel. Jag har lagt till ett par nya länkar i högerspalten under rubriken ”Länkar…länkar…länkar.” En av dem är till sidan WikiSpooks och en är till en Amerikansk journalist med intressen kring de ovanstående frågorna. Han heter Christopher Bollyn. Se gärna detta klippet med honom om 9/11.

[Man är tvungen att se och förstå problemens grunder och rötter…annars kommer man bara att behandla symptom. Helt tröstlöst kommer detta bli. Nya symptom kommer att dyka upp om man inte får bukt på en sjukdom…..och vissa sjukdomar dör man av.]

[Jo, en sak till, det är jäkligt naivt att tro att ”jo, invandringen har media och politiker ljugit om…och en massa annat, men, de kan ju inte ljuga och dölja sådant som stora händelser som 9/11 och liknande….det är bara foliehattar som tror.” Visst, det känns tryggare att tänka och tro så, men, det är falsk trygghet. Bokstavligt talat så tar sådan naivitet död på hela nationer. Tänk efter lite. Ta bara som exempel den utlösande faktorn, gnistan som fick så många Europeiska nationer att gå med USA i kriget mot Irak. En förfalskad nyhet om att de skulle ha kemiska och biologiska stridsmedel. Det är idag helt klarlagt och bevisat att detta var falsk information……det finns så, så ,så mycket mer som vi blir ljugna om. Jag hävdar att det mesta information som är av verklig dignitet är överhuvudtaget inte vad du/vi/jag tror/trott. När jag säger lita inte på politiker och media, då menar jag bokstavligt. De ljuger. De ljuger om ALLT som är viktigt. Det är inga små vita lögner jag menar……lönnmördarna är sällan de vi tror att de är. Terroristerna själva vet nog inte vem/vilka (eller varför) som ligger bakom deras organisationer. Min uppmaning till alla; försök att följa trådarna….trådarna till kasperdockorna i rampluset. Först måste man förstås inse att dessa trådar överhuvudtaget finns.]

Annonser

2 reaktioner på ”Grundorsaker…ondskans rötter…

 1. Ja, varför? Det finns anledning att fundera över. Som barn avslöjad med en lögn skämdes man.
  Skamvrå praktiserades i skolan.

  Nu finns ingen som skäms! Det är bara att förneka och förringa gm allmänt pladder och floskler.
  ”Vi har varit naiva” eller dylikt.

  En anledning måste väl vara att gemensam värdegrund är avskaffad. Och då avser jag inte den falska dito som tjatas om nu för tiden. Att alla ska ha politiskt korrekt uppfattning.

  Hittills är såvitt jag vet inte multiplikationstabellen avskaffad. Men det kan den nog bli. Nu är allt möjligt
  och ju stolligare desto bättre!!

  Men ponera att 7×4 inte längre är 28. Någon hävdar med bestämdhet att det är 31, en annan att det
  tvivelsutan är 27. Man bestämmer det ”man känner för”.

  Kan följderna anas? Fullkomlig katastrof är nära förestående!

  Det är knappast bättre när lögn förvandlas till sanning och sanning till lögn!!!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s