Sveriges medborgare; -Ställ krav på BRÅ!

I Sverige betalar vi som de flesta känner till (och definitivt känner av , oftast kring den 25:e varje månad) en av världens högsta skatter. Räknar man samman sådant som moms och övriga liknande utgifter/avgifter som skatt så är det en riktigt stor del av de pengar vi jobbar och sliter för som vi snällt lämnar ifrån oss…..

…men, det förstås. Det är mycket som dessa skattemedel skall betala för. Allt mer skulle jag nog vilja påstå. Som jag och så många andra så länge påpekat inte minst den otroligt ”generösa” massinvandringen våra politiker tillåtit helt utan folkligt förankrat stöd.

Men, men, det är inte bara pengar allt. Det värsta är den brottslighet som gått upp skyhögt. Den som riktas mot enskilda personer. Våldsbrottslighet och sexualbrottsligheten i synnerhet. Vi som inte blundar för fakta fastän den inte är önskad eller trevlig har både läst och förstått att en stor andel av de som står för ökningen av dessa typer av brott inte är [ja, hur uttrycker man sig för att inte riskera dra på sig en anmälning?]. Dessa typer av brottslighet kan nämligen ritas in i ett diagram, det kan ju även göras med invandrings/migrations statistiken. Man ser då att båda dessa kurvor haft en uppåtgående trend, hand i hand kan man säga att de gått.

Slumpen? Eller finns det en korrelation? Orsakssamband?

Vi har en myndighet i Sverige med uppgift att ta fram statistik kring just brottslighet. Detta för att kunna jobba förebyggande. Dom skall ta fram statistik som gör det möjligt att se orsakssamband.

Vad är väl viktigare att förebygga än just brott mot den enskilde personen? Vad är väl viktigare än att jobba förebyggande mot våldtäkter och gruppvåldtäkter?

För att kunna visa våra politiker svart på vitt vad dessa brott beror på och hur de skall kunna bekämpas och förebyggas är det inte ok att blunda för faktorer pga politik. Det är överhuvudtaget inte okej. Det är banne mig brottsligt (anser jag). BRÅ har som uppgift att ta fram statistik, inte att föra ut politiskt korrekta siffror utan riktig statisktik. Om man inte inser och förstår att sådant som etnicitet är en av de faktorer som kan vara en väldigt viktig pusselbit, ja, då ska man nog jobba med annat. [Kopierat från BRÅ´s hemsida: ”Brås lokaler ligger mitt i centrala Stockholm. Där arbetar cirka 100 personer med olika kompetens – allt från kriminologer och jurister till statistiker och systemutvecklare.”…….100 pers, undrar vad de uppbär för lön? Hade dessa skattemedel inte kunnat användas till något bättre än PK-certifierad nonsens-statisktik?]

Vi bör kanske inte lägga mer pengar alls på denna myndighet? Nej, vi har inte råd med mer trams. Inte när det handlar om vår säkerhet och trygghet, för dessa värden går banne mig inte ens att värdera eller mäta medelst ekonomiska termer. Det är låååångt viktigare. Liv slås i spillror.

BRÅ -Gör erat jobb!

Så här skriver ni ju själva på eran sida: ”Brottsförebyggande rådet (Brå) är en myndighet som verkar för att brottsligheten minskar och tryggheten ökar i samhället. Det gör vi genom att ta fram fakta och sprida kunskap om brottslighet, brottsförebyggande arbete och rättsväsendets reaktioner på brott.” Det står ju inte ”genom att ta fram fakta och kunskap som stöder den politiskt korrekta dogmen” el. dylikt.

[ Fria Tider: Brå; Vi kommer inte utreda sexualbrottslingars etniska bakgrund.]

På BRÅ´s sida hittade jag även info om hur man kontaktar dem. Jag föreslår att vi nu alla som läser detta gör något av följande, ringer, skriver ett brev eller ett e-mail och med vänlig men bestämd ton talar om exakt vad vi tycker om deras PK-certifierade statistik. Kom ihåg, vi (skattebetalare) är deras uppdragsgivare så vi har all rätt att ställa krav!…eller komma med önskemål/synpunkter om man vill uttrycka sig mer diplomatiskt.

adress: Tegnérgatan 23, 111 93 Stockholm.

telefon: 08-527 58 400

e-mail: info@bra.se

[Länk till ett i sammanhanget läsvärt reportage i Samhällsnytt: Forskare; Kriminalitet handlar inte om socioekonomiska faktorer.]

[Som ett ps vill jag tillägga och med bestämdhet hävda att man genom att peka på detta INTE medverkar eller gör att rasismen ökar eller frodas. Utom möjligtvis på kort sikt och i kombination av de politiskt korrektas hycklande blir så fallet. Att motverka rasism på lång sikt vore att vara öppen och ärlig (korten på bordet) samt att utvisa vålds- och sexualbrottslingar från andra länder på livstid efter avtjänat straff. Rasism och annat unket kan bara frodas av att man lägger locket på…..det går nämligen inte att få detta lock tätt i dagens it-samhälle. Sanningen läcker ut….och när medborgare förstår att de medvetet har ljugits för….ja, vad händer då?]

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s