Rosa Traktorn.

Så heter bloggen där jag läser en artikel/text med rubriken: ”Europa förråder sina kvinnor”.

En av de slutsatser författaren drar lyder som följer:

”Ingen kommer att deporteras, den illegala invasionen kommer att tillåtas att fortsätta, de sexuella övergreppen och våldtäkter kommer att fortsätta, och politikerna fortsätter berätta hur oacceptabelt det är, medan de fortsätter att acceptera det.

Så länge de som för närvarande bär ansvaret förblir ansvariga, kommer inget att förändras.”

…sant som det är sagt. Precis som med det mesta politikerna lovar och säger. Ord, ord och ord helt utan innehåll. Tomma löften. Inte deporteras några våldsverkare härifrån inte. Den stora frågan som behöver besvaras kvarstår dock. Varför? Vem tjänar på detta och vad är syftet?

Min slutsats: gamla hederliga taktiken ”söndra och härska”. Divide and conquer. Samt i avledningssyfte. Om folket ständigt utsätts för våld och våldtäkter så är de ganska upptagna med detta. Svårt att noncha liksom. Vi har inte tid till att skärskåda/upptäcka vad annat elände som förbereds åt oss…av eliten, härskarklassen…politikeradeln och deras herrar bakom kulisserna…(jag kan ha fel……men, vad värre är, jag kan ha rätt.)

Jag rekommenderar att Ni läser hela texten. [Länk Här]

Om någon vill fördjupa sig i bakgrunderna till massmigrationen och det syfte som eliten vill uppnå med denna kan läsa Unmasked: The Mastermind behind the mass invasion… en text jag hittade på en dansk blogg skriven november 2015 men lika aktuell än.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s