Egennytta och folkförakt.

Är dolda ledord för många (de flesta?) av dagens politiker. Den som inte inser detta är blott allt för naiv.

I Fria Tider läser jag att partiet Centern nuförtiden ligger närmast V och MP ideologiskt. Centern som har sina rötter i gamla bondepartiet. Allt bondförnuft är totalt bortblåst.

Många vill nog skylla detta på partiledaren Annie Lööf…så även jag. Dock tror jag inte så som så många spekulerar om att hon skulle vara ”blåst” på något vis. Min tanke är att det handlar om ren och skär egoism. Deras partiledare vill klättra i karriären, hon ser bortom sin tid redan nu som partiledare i ett halvstort Svenskt parti. Kanske hon har statsministerambitioner, men annars är säkert reservplanen ett toppjobb i FN.

Mina spekulationer är välgrundade och inte alls långsökta. Jag vill påminna om att hon deltagit i Bilderberggruppens möte. Säkert gjorde detta intryck. Mycket troligtvis är det de ”rekommendationer” hon där fick som omdanat Centern så totalt.

De som besöker dessa möten känner sig säkert märkvärdiga. Utvalda. En känsla av att vara superviktig….de ser nog inte att de endast är redskap (nyttiga idioter) för världselitens vidriga agenda. Som taget ur ett Batmanäventyr…..”The Masterplan”. Berusade av en känsla av viktighet och utvaldhet utför mötets deltagare sina uppgifter när de kommer hem. De vill inte svika sina mästare. Kanske de blivit lockade av ”förmåner” eller pengar….kanske lovas toppjobb efter nuvarande karriär är slut (så som inom FN eller EU?).

För den som vill veta vad man menar med ordet Psykopati vill jag rekommendera att kika lite på Wikipedias förklaring. Läs: Psykopati-Wikipedia.

Jag avslutar med ett citat från denna:

En svensk dokumentär om psykopater i arbetslivet kom fram till ”En del psykopater blir extremt framgångsrika chefer eller företagsledare. Med charm, karisma, kyla och en manipulativ förmåga tar de sig fram i de flesta situationer.”

Annonser

9 reaktioner på ”Egennytta och folkförakt.

  • …ja visst. Men det är nog så att herr Löfvén drivs av samma krafter som Lööf. Egoism och inbillad egennytta tror jag driver dem. Kostnaden är att de upplåter sina ”tjänster”, att de bara är verktyg. Dessa båda (så som resten av politikeradeln) är helt och hållet kulisser. De utför elitens plan….vad man sedan väljer att kalla denna elit är en smaksak. Kabalen, New World Order, Illuminati, eller Bilderbergare. Styrda av klanen Rotschild verkar de vara allihopa.

   Liked by 2 people

 1. Vad gäller den extrema vurmen för införseln av extrem indoktrinerad politisk sekterism i landet så har partierna helt klart stora likheter.

  Vad gäller den socialpolitiska skalan har MP helt klart blivit mer höger de senaste mandatperioderna. T.o.m. marknadsliberalen Schlaug klagar på detta och det säger inte lite. Även V har vandrat högerut och nämner nästan inte ett knyst om problemet med EU längre, men MP och S är helt klar mer naturliga samarbetspartners för C än vad V är.

  Jo. Det är sannolikt på Bilderberggruppen som Lööf utlovats godsaker för den här politiken. Planen är sannolikt konflikt och inbördeskrig åt monopolkapitalets girigbukar där på mötet.

  Liked by 1 person

  • Ja, så som jag numera ser på saken så är höger-vänster politik (kapitalism vs. ”planekonomi”) blott olika sidor av exakt samma mynt. Delvis skapat och upprätthållet för att härska genom söndring/splittring. Samma med religioner m.m. Olika raser och kulturer utnyttjas på samma sätt…eliten vill att vi alla bråkar sinsemellan, de frodas och kan då jobba ostört med globaliseringen vars slutgiltiga mål är en global fascistisk allsmäktig stat. [jag kan mycket väl vara fel ute, men just nu har jag detta synsätt….kan tillägga att jag t.o.m. hoppas att jag har fel, för har jag rätt är troligtvis tiden framöver ganska dyster…..]

   Gilla

   • Jag har undersökt socialismen och direktdemokratin och jag finner inte koncepten vara en del av den globala fascismen, men snarare dess verkliga motpol.

    Jag talar alltså inte om de bastardiserade formerna av detta, men om äkta folkstyre och balanserad socialism där folket enas om en allmänt accepterad nivå.

    Kanske kan en egen undersökning av detta göra dig mindre dyster?

    Liked by 1 person

   • Din version av socialismen är långt bättre än etablissemangets, det vet jag. Dock gillar jag inte konnotationen som själva ordet anspeglar så att säga.

    Gilla

   • Betydelsen av ordet har förvrängts i ditt sinne av fulmedia genom NLP. De har associerat det fel i dina nervbanor.

    Det är det som stör dig. Betrakta ordets verkliga betydelse och meditera på saken och se hur fulmedierna ljugit för dig och varför de ljugit för dig!

    Rewire your thinking pattern!

    Gilla

   • Jag står fast vid att jag ogillar ideologier. De behövs inte. De fungerar bara som gränser för våra idéer. Oavsett vilken ideologi man föredrar eller väljer så sätter de gränser i våra hjärnor att hålla sig inom…vi klarar oss bättre utan dessa. Förutom gränser/barriärer för idéer så skapar de splittring. All bad!

    Gilla

   • En ideologi är ofta en människas idé. De behöver inte skapa gränser/barriärer/splittring om de inte upphöjs till sekterism, men upphöjs de till sekterism så sätter de helt klart gränser för våra idéer.

    Det är väl där många människor fryser fast och blir extrema och stänger sig för yttre intryck. Ideologin blir en ram, ett fängelse, som de inte vågar ta sig förbi med öppenhet och skepticism. Då kan det givetvis vara dåligt.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s