United Nations?

United Nations och United States of America….min tanke är att samma krafter står bakom detta ”United”…det är onda och manipulerande krafter. Girighet och hunger efter makt är den dominerande kraften bakom. En ljusskygg elit håller i trådarna. Vi andra, resten av världens befolkning kan nu bara hålla andan…kanske be en stilla bön om att det finns tillräckligt med skyddsrum. Att de är tillräckligt stora, många och säkra. Men, även om de så skulle vara, hur blev livet på detta klot efter ett totalt kärnvapenkrig?

Jag skall börja med att ärligt berätta att jag inte är en expert i ämnet jag nu skall skriva om. Jag har heller inte ork och lust att göra någon djupdykning. Trots detta vill jag skriva fritt ur hjärtat så som jag tycker. Det handlar mer om sunt förnuft än sakkunskap dessutom.

Ämnet jag vill beröra är världsfreden och det överstatliga organ som en gång bildades för att bevara densamma. Förenta Nationerna, FN.

Egentligen har jag bara några påståenden att skriva om detta följt av en massa frågor.

Jag har lärt mig att FN bildades efter det andra världskriget i huvudsakligt syfte att förhindra att världen drabbas av ännu ett världskrig. I skolan får barnen lära sig att FN står för fred. Att denna organisation är organisationernas ”moder Theresa” med det bästa för mänskligheten på sin agenda.

Varför tillåter då denna organisation gång på gång ett land och dess ”allierade” i denna värld att bryta mot reglerna? Om denna organisation hade legitimitet skulle den då inte för länge sedan ha gått ut med skarpa varningar till USA? Varningar som om de trasserades borde leda till uteslutning och gemensamt fördömande av övriga medlemsstater?

Om det nu hade funnits belägg för att regimen i Syrien hade använt kemvapen varför inte undersöka saken och ta fram riktiga bevis för detta innan man angriper en suverän stat militärt? Varför så otroligt bråttom? Om man bombar innan en utredning, är inte då risken stor att man bombar sönder eventuella ”bevis”?

Tillåter verkligen FN att en nation och dess allierade gör på detta vis? Att man försätter hela världen och dess befolkningar för den största olyckan av dem alla, ett världskrig med kärnvapen? Har de då inte tappat sin legitimitet totalt?

Det finns så mycket mera frågor. Det finns så mycket mer att skriva om det här…

Att det ligger en katt begraven borde nu stå klart för alla och envar. Ta bara det att medierna (ägda av eliten) nu plötsligt inte alls är speciellt kritiska mot Trump. Denne man som de tidigare har hatat och svärtat ned för brinnande livet. Nu är han plötsligt en ledare som tar bra beslut. Nödvändiga beslut (utsätter världen för en risk att hamna i atomkrig). Den som kritiserar blir förminskad med epitetet ”rysstroll” eller anklagad att tillhöra någon ”rysk trollfabrik”.

Det är nu så genomskinligt alltsammans att även den mest trögtänkta borde inse att saker och ting inte står rätt till. Man behöver inte vara speciellt insatt för att förstå det.

United Nations har nu totalt förlorat all eventuell legitimitet de kan sägas ha haft.

Den är bortblåst.

[Så kom igen, kalla mig ”rysstroll”, i don´t giva a ****]

Jag vill vända på steken och hävda med bestämdhet att alla och envar, privatperson som organisation, parti eller myndigheter och stater som ställer sig bakom USA och de ”allierades” aggression mot Syrien är medlöpare till KONSPIRATION MOT VÄRLDSFREDEN! Jag blir hellre falskeligen kallad för ”rysstroll” än krigshetsare. Alla med minsta sunda förnuft i behåll borde rimligen fördöma detta olagliga angrepp! Oavsett partifärg, hudfärg, etnicitet, nationalitet eller ”klasstillhörighet” så borde det mest skräckinjagande scenariot av dem alla vara tillräckligt för att ställa sig bakom ett fördömande. Allt annat är inget mindre än ren och skär IDIOTI!

 

Annonser

2 reaktioner på ”United Nations?

 1. …hur blev livet på detta klot efter ett totalt kärnvapenkrig?

  – Radioaktivt nedfall och tio år av nukleär vinter, d.v.s. inga somrar på tio år. Har du preppat/bunkrat?

  Varför bryta mot reglerna?

  – Psykopater bryter mot regler om det inte finns allvarliga konsekvenser för dem.

  Om denna organisation hade legitimitet skulle den då inte för länge sedan ha gått ut med skarpa varningar till USA?

  – FN brukar anmäla och klaga på ex. USA och Israel, men USA har vetorätt och använder den för att USA oh Israel ska slippa konsekvenserna.

  …borde leda till uteslutning och gemensamt fördömande av övriga medlemsstater?

  – Det logiska är att starta ett nytt mer demokratiskt FN utan vetorätt, vilket jag och flera andra vill.

  Om det nu hade funnits belägg för att regimen i Syrien hade använt kemvapen varför inte undersöka saken och ta fram riktiga bevis för detta innan man angriper en suverän stat militärt?

  – De vet nog att det inte finns några bevis mot Syrien eller Ryssland. Psykopaterna har hittat på det hela.

  Varför så otroligt bråttom? Om man bombar innan en utredning, är inte då risken stor att man bombar sönder eventuella ”bevis”?

  – Jo, men man är nog intresserad av de bevis som förmodligen pekar på de allierade extrema islamisterna som finansieras av Wahhabi-islamister.

  Tillåter verkligen FN att en nation och dess allierade gör på detta vis?

  – Ja FN är bakbundet att agera p.g.a. av vetorätten som USA använder sig av.

  Att man försätter hela världen och dess befolkningar för den största olyckan av dem alla, ett världskrig med kärnvapen? Har de då inte tappat sin legitimitet totalt?

  – Jo. De tappade sin legitimitet för länge sedan och det har successivt förvärrats, såsom det ofta gör när psykopater lämnas vind för våg.

  År man Putinist?

  – Man ska inte bry sig om vad presstituerade CIA-troll kallar riktiga patriotiska svenskar genom fulmedier med tvivelaktiga ägarförhållanden. Man ska bry sig om vad man själv gör, vad man stödjer aktivt och vad man tycker om sig själv istället, anser jag.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s