United Nations? (del 2).

I min förra text skrev jag att FN har förlorat sin legitimitet, sitt existensberättigande då de inte verkar för att hålla världen ifrån storkrig. Nej, de har en helt annan agenda. För de som ej ännu insett att så är fallet blir det nu ännu tydligare. Det är nämligen på så vis att FN nu kritiserar Sverige för att vi skulle vara ett land som ”tillåter” rasism. Att rasism skulle vara ett stort problem i Sverige [källa: SvD och Fria Tider]. Ja, de kräver, hör och häpna, att Sverige nu måste åtala journalister och politiker med fel åsikter [källa: Samhällsnytt].

Hur skall man se på dessa krav? Hur förändrar detta (borde det verkligen göra nu om inte förr) synen som vi, du och jag borde ha på FN?

Jag ser extremt allvarligt på detta. Det är ett hot och en skymf mot vårt egna nationella självbestämmande. För det första, detta är inte en fråga som borde engagera på FN nivå. Deras uppgift är att bevara världsfreden. För det andra, det är en förbannad lögn. Jag kan be dig att googla (medans denna söktjänst ännu inte är totalt censurerad och utrensad på allt som går emot PK-agendan) eller ännu hellre använd en annan sökmotor. Skriv in ”least racist countries” eller tvärtom ”most racist countries”. Sverige hamnar så gott som alltid bland de minst rasistiska länderna. Vi är det land som tagit emot allra flest flyktingar de senaste årtiondet av alla länder i hela världen per capita. Att detta lett till stora problem beror ta mig fan inte på att vi nu plötsligt gått och blivit rasister helt utan anledning.

Att folk lämnar gammelmedia ryggen och ej heller har kvar någon tilltro till de politiker som förstört för generationer framöver är inte heller det pga någon plötsligt uppblossande ”rasism”.

En reaktion jag hade velat se på detta är att folk går ut på gatorna och eldar upp FN flaggor…det lär tyvärr inte hända…så jag får nöja mig med att än så länge kunna uttrycka min åsikt och önskan i detta.

-SVERIGE UT UR FN!

Skärmbild (77)

Jag ser inte ett enda land i hela Asien eller Afrika med lägre andel xenofoba (främlingsrädda) än vad vi har i Sverige. De mest ”gästvänliga” (eller ska vi kalla det naiva?) länderna finner vi i Europa och i Nord- och Sydamerika. Ändå är det vi som får ta emot FN´s kritik. De ljuger när de säger att vi har för mycket rasism och främlingsfientlighet här. De följer bara en agenda. En agenda som har som delmål att via massiv invandring från avlägsna delar av världen utplåna de Europeiska suveräna och en gång i tiden homogena nationalstaterna, både i våra ursprungliga Europeiska länder såväl som de som bebos av folk som för längesedan utvandrade och kolonialiserade Amerika och Australien m.m.

Jag vill göra ett tillägg till texten. Ett statement jag gjort tidigare men som måste upprepas och med kraft poängteras. Det är INTE flyktingarna och invandrarna som är våra fiender. Dessa människor är bara brickor i ett spel. De används utan sin egen kännedom som vapen i detta spel, detta krig. Kriget mot de suveräna och homogena Nationerna. Krigsherrarna är Globalisterna. Deras främsta vapen är ett virus. Ett tankevirus som angriper hjärnan på människor med ett sämre psykologiskt immunförsvar. Namnet på detta virus är ”Politisk Korrekthet”, förkortat PK. Globalisternas främsta högkvarter utåt sett i alla fall är gissningsvis FN samt EU…och självklart USA.

Annonser

2 reaktioner på ”United Nations? (del 2).

  1. FN lyckas inte stoppa USA:s och Israels massmord och rasism, men att ge sig på svenskarnas i princip obefintliga rasism, typ 0,02% genom NMR, DET går tydligen utmärkt. FN:s ärthjärnor. Hur vore det om ”FN” bekymrade sig om den importerade rasismen till Sverige istället, den som våldför sig på kvinnor som kallas för ”svenska horor”, d.v.s. uppenbart rasistiska män, som sedan inte utvisas ur landet?

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s